Pregled oglasa

Traženo zanimanjeIZBOR ČLANOVA ODBORA ZA REVIZIJU KJD d.o.o. MAGLAJ
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetVSS, VII stepen stručne spreme, dokaz o završenom visokom obrazovanju, odnosno prvog ( najmanje 240 ECTS bodova), drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sistema studiranja- ekonomski ili pravni fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine1. VSS, VII stepen stručne spreme, dokaz o završenom visokom obrazovanju, odnosno prvog ( najmanje 240 ECTS bodova), drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sistema studiranja- ekonomski ili pravni fakultet; 2. Najmanje 5 godina radnog iskustva nakon sticanja visoke stručne spreme; 3. Da posjeduje stručno znanje vezano za nadležnost i rad Odbora za reviziju i način rada organa upravljanja privrednih društava 4. Komunikacijske i organizatorske sposobnosti; 5. Sposobnost tumačenja ekonomskih i pravnih analiza i propisa 6. Posjedovanje certifikata za certificiranog računovođu i ovlaštenog revizora ( najmanje jedan član Odbora za reviziju je obavezan posjedovati certifikat o čemu će se voditi računa prilikom izbora kandidata)
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika3
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati- Imenuje vanjskog revizora - Razmatra godišnju studiju rizika i plan revizije; - Osigurava uslove Odjelu za internu reviziju za izvršenje obaveza u skladu sa planom revizije i važećim standardima; - Poduzima mjere u cilju efikasnosti interne kontrole; - Podnošenje mjesečnih izvještaja Nadzornom odboru. - I drugi poslovi utvrđeni relevantnim propisima Imenovanje članova Odbora za reviziju se vrši na period od 4 godine od dana imenovanja. Imenovanje članova Odbora za reviziju vrši Skupština Društva na osnovu izbora i prijedloga Nadzornog odbora nakon provedenog javnog konkursa. Članovi Odbora za reviziju imaju pravo na naknadu za rad koju utvrđuje Skupština Društva posebnom odlukom. Naknada za rad, prava i obaveze članova Odbora za reviziju uradit će se ugovorom koji se sa imenovanim članovima zaključuje na osnovu odluke Skupštine Društva.
Mjesto rada (općina)KJD d.o.o. MAGLAJ
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službe
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2024-06-19
Oglas do2024-07-04
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 6 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »