Poslodavci

Poštovani poslodavci,

 

Postanite naš ključni partner u kreiranju i realizaciji zapošljavanja, jer s Vašim partnerstvom možemo direktno utjecati na kvalitet ponude radne snage i njenog osposobljavanja.

Obratite se Službi za zapošljavanje ili općinskom birou, ustanovama koje su osnovane Zakonom o posredovanju u zapošljavanju i socijalnoj sigurnosti nezaposlenih osoba, radi provođenja politike i mjera u oblasti rada i zapošljavanja, socijalne sigurnosti nezaposlenih, profesionalne orijentacije, obuke, prekvalifikacije, i sl.

U skladu sa potrebama tržišta rada osmislili smo nove pristupe u posredovanju pri zapošljavanju, što Vam omogućava da na jednostavan i efikasan način kvalifikovanim radnicima popunite slobodna radna mjesta. Potrebno je samo da nam se javite sa zahtjevima i prijedlozima.

Pružanjem usluga posredovanja i upućivanjem odgovarajućih radnika za Vama potrebna radna mjesta, želimo uspostaviti partnerske odnose koji će doprinijeti povećanju zaposlenosti.

U saradnji sa nadležnim institucijama za poslodavce se stalno pripremaju i realizuju programi poticaja pri zapošljavanju novih radnika.