Pregled oglasa

Traženo zanimanjeGrađevinski inžinjer (m/ž)
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetVSS (Građevinski fakultet – dipl. Inžinjer građevine)
Položen stručni ispitda
Posebna znanja i vještineMinimalno 3 godine radnog iskustva u struci Iskustvo na poslovima na gradilištu, realizacija projektnih radova, projektovanje, itd. Poznavanje rada na računaru (MS Office, Auto Cad,MS Office) Vozačka dozvola B kategorije.
Potrebno znanje stranog jezikaObavezno poznavanje engleskog jezika (u pismu i govoru)
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika1
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOsnovne dužnosti: Realizacija zadataka prema odobrenoj projektnoj dokumentaciji Projektovanje i analiza tehničke dokumentacije (crteži, kalkulacije, specifikacije opreme i materijala) i realizacija iste na projektu Koordiniranje i planiranje radnih obaveza i zadataka u saradnji sa Tehničkim rukovodiocem Monitoring izvršavanja radnih zadataka radnika na projektu i osiguravanje provođenja zadanih projektnih zadataka Komunikacija i koordinacija sa Investitorom Izrada potrebne dokumentacije o realizaciji i problematici na gradilištu Priprema i provođenje svih potrebnih kontroliranja i ispitivanja Učestvovanje u pripremi i izradi sedmičnih i mjesečnog izvještaja za realizaciju projekta Osiguravanje zaštite i sigurnosti na radu na gradilištu Usaglašavanje projektne dokumentacije sa važećim standardima i propisima Ostale aktivnosti prema potrebama i zahtjevima direktnog nadređenog.
Mjesto rada (općina)Geomet d.o.o, Lokacija: Olovo
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnostiKomunikativnost, timski rad, sposobnost planiranja i organizovanja
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službePrijave, uz priloženu biografiju dostavite putem opcije \"PRIJAVI SE NA OGLAS\" na stranici posao.ba Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani i pozvani na razgovor. Kandidati koji ne budu dostavili potpunu dokumentaciju neće biti uzeti u razmatranje.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaBudućem članu tima nudimo: Odgovornu poziciju Podsticajno okruženje i prijatnu radnu atmosferu Redovna ugovorena mjesečna primanja i ostale beneficije.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2019-07-04
Oglas do2019-08-03
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 15 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »