Pregled oglasa

Traženo zanimanjeZubni tehničar
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultetda imaju završenu SSS spremu – zubozdravstvena škola,
Položen stručni ispit- da imaju položen stručni ispit za zvanje “zubni tehničar”,
Posebna znanja i vještine- da imaju 6 (šest) mjeseci radnog iskustva na poslovima zubnog tehničara.
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika1 izvršilac- Radni odnos je na neodređeno vrijeme uz probni rad, koji za radno mjesto diplomirani inžinjer medicinsko- laboratorijske dijagnostike traje 3 mjeseca, dok za radno mjesto zubni tehničar probni rad traje 30 dana.
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati Kratak opis poslova za radno mjesto zubni tehničar : -vrši izradu svih vrsta navlaka (krunica), - vrši izradu svih vrsta mostova, - vrši izradu svih vrsta proteza od akrilata (parcijalna i totalna), - vrši izradu i ugrađivanje podjezičnih lukova, kukica i drugih retencionih elemenata u protetske radove, - vrši reparature protetskih radova, - obavlja i ostale poslove zubnog tehničara propisane Pravilnikom o radu Doma zdravlja.
Mjesto rada (općina)Javna ustanova „Dom zdravlja“ Zavidovići
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plataza 150 radnih sati iznosi neto 845,25 KM
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službe Postupak izbora kandidata za radno mjesto zubni tehničar vršit će se na osnovu razmatranja dostavljene dokumentacije i održanog intervjua sa svakim od kandidata koji je dostavio urednu,potpunu i blagovremenu prijavu. Kriterij za bodovanje kandidata će biti održani intervju. Intervju će sadržavati i pitanja iz oblasti poznavanja poslova predviđenih radnim mjestom na koje se odnosi prijava kandidata. Svaki kandidat mora ostvariti najmanje 60 % od mogućeg broja bodova na održanom intervjuu da bi se našao na Listi uspješnih kandidata. Ukupan broj bodova koji se može ostvariti po osnovu intervjua, kandidatima će biti saopšten prilikom pristupanja na intervju. Radni odnos za oba radna mjesta zasniva se na neodređeno vrijeme uz probni rad, koji za radno mjesto diplomirani inžinjer medicinsko- laboratorijske dijagnostike traje 3 mjeseca, dok za radno mjesto zubni tehničar probni rad traje 30 dana. Uz prijavu na oglas za radno mjesto zubni tehničar, koja mora biti poseban potpisan dokument od strane podnosioca, kandidati su dužni priložiti i slijedeće dokaze: 1. Kraću biografiju sa adresom i kontakt telefonom kandidata, 2. Uvjerenje o državljanstvu, ne starije od 6 mjeseci, 3. Izvod iz matične knjige rođenih (trajni dokument), 4. Diploma o stečenoj stručnoj spremi, 5. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu, 6. Dokaz o radnom iskustvu izdat od poslodavca kod kojeg je ostvareno radno iskustvo- potvrda ili uvjerenje. Dokazi se prilažu u originalu ili ovjerenim fotokopijama. Izabrani kandidati, za oba radna mjesta, će biti u obavezi da, u roku od 15 dana od dana zaprimanja obavještenja o njihovom izboru kao najboljih kandidata, dostave ljekarska uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu za koje su odabrani. Ukoliko kandidati , u ostavljenom roku , ne dostave ljekarsko uvjerenje smatrat će se da su odustali od zaposlenja. XII Prijave na javni oglas se podnose na adresu Doma zdravlja, Javna ustanova „Dom zdravlja“ Zavidovići, UI.Gazi Husrev-begova 25, 72220 Zavidovići, ili lično u Dom zdravlja u zatvorenoj koverti, sa naznakom „NE OTVARAJ- PRIJAVA NA JAVNI OGLAS ZA RADNO MJESTO (______________ u zagradi navesti na koje radno mjesto se kandidat prijavljuje )“. Na koverti se obavezno navodi ime, prezime i adresa pošiljaoca. Neuredne, nepotpune i neblagovremene prijave, Komisija za izbor kandidata za prijem u radni odnos će odbaciti. XIII Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja javnog oglasa u dnevnim novinama Oslobođenje, na web stranici osnivača-općine Zavidovići, web stranici Doma zdravlja Zavidovići i web stranici JU „Službe za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona“, računajući od njegove posljednje objave. XIV Kontakt osoba za davanje dodatnih obavještenja je Smajić Amra, broj telefona za dodatna obavještenja je 032-878-877-lokal 104.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaKandidati za radno mjesto zubni tehničar treba da ispunjavaju sljedeće opće uslove za prijem u radni odnos: - da su državljani Bosne i Hercegovine, -da su stariji od 18 godina i -da imaju zdravstvenu sposobnost za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto “zubni tehničar”.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2020-07-06
Oglas do2020-07-14
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 11 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »