Pregled oglasa

Traženo zanimanjeRukovodilac održavanja na postrojenju za preradu rude (m/ž)
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetZavršen VSS (VII stepen) Mašinski fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještineMotivisana individua koja preuzima inicijativu i ima pozitivan stav u kombinaciji sa mentorskim stilom upravljanja. 5 godina inžinjerskog iskustva nakon diplomiranja Iskustvo sa industrijskim rotacionim i vertikalnim pumpama Odlično poznavanje MS Office paketa (Word, Excel, Power point) Vozačka dozvola B kategorije, i iskustvo u vožnji terenskim vozilima. Poželjne vještine / iskustvo Iskustvo u rudarskoj industriji; poželjno u regiji Balkana. Puštanje u pogon velike industrijske opreme Iskustvo sa drobilicama i opremom za mljevenje. Praktično iskustvo u analizi “Root Cause Analysis” (RCA) Menadžment lista ključnih rezervnih dijelova Iskustvo sa budžetiranjem Metodologija implementacije upravljanja rizicima (FMEA) Iskustvo sa varenjem i kontrolom varenja Iskustvo sa Ganttovom tabelom / MS Projekt Iskustvo i poznavanje HAZOP procedura.
Potrebno znanje stranog jezikaOdlično znanje engleskog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOsnovne dužnosti: Upravljanje inžinjerskim procesima održavanja (mašinsko i elektro) na postrojenju za preradu rude, postavljajući primjer u skladu sa najvišim sigurnosnim i zdravstvenim standardima; Analiziranje problema koristeći “Root Cause Analysis” (RCA) i traženje sistemskih unapređenja kako bi se umanjio nivo kvarova na opremi; Vođenje baze podataka kako bi se predvidjeli potencijalni problemi i smanjili rizici od kritičnih kvarova; Osigurati maksimalnu iskorištenost kapaciteta postrojenja za preradu rude >85% najkasnije do septembra 2019. godine; Učestvovanje u procesu zvaničnog puštanja postrojenja za preradu rude u pogon; Pomaganje pri zapošljavanju uposlenika u odjelu za održavanje; Razvijanje programa treninga za uposlene u odjelu za održavanje; Provođenje Sistema Kontrole Kvalitete kako bi se osigurale popravke sa adekvatnim alatima i odgovarajućom metodologijom; Svakodnevna koordinacija sa službom za nabavku kako bi osiguralo da na stanju uvijek ima adekvatnih dijelova i u dovoljnim količinama; Uspostavlja proizvodni depo ne kasnije od marta 2019. godine; Upravlja budžetom za inžinjering postrojenja za preradu rude; Planira i koordinira redovna isključenja postrojenja.
Mjesto rada (općina)Geomet d.o.o, Mjesto rada: Olovo
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeUz prijavu na oglas dostaviti kopiju dokumenata: Dokaz o stručnoj spremi – kopija diplome o završenom školovanju (kandidati će dostaviti nakon što prođu u uži krug) Dokaz o random iskustvu u struci (kandidati će dostaviti nakon što prođu u uži krug) Kratka biografija Prijave, uz priloženu biografiju, dostavite putem opcije \"PRIJAVI SE NA OGLAS\" na stranici posao.ba Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti pozvani na razgovor.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2018-10-17
Oglas do2018-11-12
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 11 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »