Uvodna riječ Direktora

image_pdfimage_print

 

         Poštovani,

          Dobrodošli na internet stranicu JU Službe za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona.

         Na ovoj stranici naći ćete informacije o radu naše Službe, uslugama koje pružamo neuposlenim osobama i poslodavcima, a sve u cilju boljeg, bržeg i učinkovitijeg posredovanja pri upošljavanju. Želimo na vrijeme i što kvalitetnije informirati javnost o svim novostima na tržištu rada, ne samo na području našeg Zeničko-dobojskog kantona već i na širem regionu.

         JU “Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona” Zenica, putem svojih općinskih biroa rada, vam stoji na raspolaganju i usluzi za sva vaša pitanja, prijedloge ali i konstruktivne kritike. Ova Služba, kroz odgovoran rad svih njenih uposlenika, je obvezna opravdati razloge utemeljenja, opstojnosti kao i sam naziv kojeg nosi. Naša temeljna zadaća mora biti bezuvjetna briga za krajnje, sadašnje ali i buduće, korisnike naših usluga.

       Stoga vas pozivamo, pomozite nam i vi u toj nakani da svoju zadaću radimo profesionalno i na zadovoljstvo svih nas. Gradimo iskrene i partnerske odnose na međusobnom povjerenju, razumijevanju i odgovornosti između Službe za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona, neuposlenih osoba, poslodavaca, predstavnika zakonodavne i izvršne vlasti, NVO-a, odgojno-obrazovnih ustanova, međunarodnih organizacija i medija jer samo tako možemo smanjiti siromaštvo, ogromnu neuposlenost i pomoći onima kojima je naša pomoć najpotrebnija i zbog kojih ova Služba i postoji.

 U toj vjeri i nakani, neka nam i ova internet stranica bude od pomoći.


                                                                                                     Direktor / ravnatelj

Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 14 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »