Pregled oglasa

Traženo zanimanjeKurir-spremačica
Tražena školska spremaNekvalifikovani radnik (NK)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOpis poslova- preuzimanje i otprema pošte od strane ovlaštenih radnika Odjeljenja; vizualna kontrola i pregled prostorija Odjeljenja prilikom početka rada; održavanje svih površina poslovnog prostora sa kojim je zadužen/a (radne površine, podovi, prozori.zidovi i sanitarni čvorovi i dr.), brine se o blagovremenom snadbijevanju svih sredstava za higijenu i drugog materijala za potrebe prostora kojeg održava, obavlja i druge poslove po nalogu direktora Instituta i šefa Odjeljenja.
Mjesto rada (općina) Institut za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja, Mjesto rada: Zenica
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službePotrebna dokumentacija uz prijavu: 1 . Kraća biografija sa kontakt podacima (adresa, telefon, e-mail); 2. Uvjerenje o državljanstvu BiH, ne starije od šest (6) mjeseci (posebni uvjeti pod 2.): 3. Dokaz o posjedovanju stručne spreme (posebni uvjeti pod Kandidat koji bude izabran naknadno mora dostaviti potvrdu/uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova (posebni uvjeti pod 3.) Kandidati su slobodni uz potrebnu dokumentaciju, dostavili i detaljnije podatke ili dokaze o radnom iskustvu, posebnim vještinama i/ili znanjima itd. Napomena: prilikom odabira, prednost će imati kandidati koji imaju radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Svu dokumentaciju potrebno je dostaviti u orginalu ili ovjerenim fotokopijama Institut za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja nije u obvezi vraćanja dokumentacije koja se prilaže uz prijavu. Prijavu na oglas/konkurs potrebno je dostaviti preporučenom poštom ili izravno U ZATVORENOJ KOVERTI -na protokol Instituta na adresu: INSTITUT ZA MEDICINSKO VJEŠTAČENJE ZDRAVSTVENOG STANJA Branislava Đurđeva broj 12. 71 000 Sarajevo (na koverti je potrebno navesti „ PRIJAVA Z.A OGLAS/KONKURS ZA RADNO MJESTO KURIR-SPREMAČIČA ODJELJENJE U ZENICI) Sve dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail: sekretat@imvzs.ba.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaPosebni uvjeti: 1 .Osoba mora biti starija od 18 godina; 2. Državljanstvo Bosne i Hercegovine; 3. Zdravstvena sposobnost za obavljanje traženih poslova; 4. Stručna sprema - minimalni uvjeti: 1. stupanj stručne spreme- osnovna škola;
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2018-11-28
Oglas do2018-12-04
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 9 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »