Pregled oglasa

Traženo zanimanjeVoditelj poslovnice (m/ž)
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetVSS ekonomskog / društvenog usmjerenja
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještineMinimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima Vozačka dozvola B kategorije (aktivno korištenje)
Potrebno znanje stranog jezikaAktivno znanje engleskog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiVaš djelokrug i odgovornosti: Upravljanje radom poslovnice, u smislu upravljanja radnim procesima i resursima na raspolaganju. Upravljanje i provođenje strategije prodaje, ispunjenjem zadatih ciljeva i standarda kvalitete u pružanju usluge. Upravljanje i implementacija primjene važećih zakonskih i internih procedura i pravila rada. Implementacija prodajnih ciljeva na tržištu odgovornosti, praćenje ostvarenja i poduzimanje potrebnih mjera. Postavljanje ciljeva akvizicije i retencije na tržištu odgovornosti, monitoring ostvarenja i poduzimanje korektivnih mjera. Upravljanje efikasnošću svih procesa u nadležnosti (kreditni, blagajnički, standard kvalitet u pružanju usluge i ostali). Upravljanje portfolijom klijenata, uz poštivanje definiranih standarda segmentacije klijenata i tržišnih trendova. Upravljanje bazom klijenata, provođenje CRM kampanja. Upravljanje procesom provođenja mjera koje nalaže Zakon o sprečavanju pranja novca, u skladu sa važećim odlukama. Izvještavanje: Kreiranje izvještaja u skladu sa vremenskim rokovima. Kreiranje izvještaja u skladu sa potrebama Sektora za poslovanje sa stanovništvom. Kontinuirano praćenje i analiziranje tržišta i konkurencije mikrotržišta te izvještavanje o istom. Predlaganje mjera unapređenja i efikasnih promjena u cilju unapređenja poslovnih procesa.
Mjesto rada (općina)Sparkasse Bank dd, Lokacija:Kakanj
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnostiInterpersonalne vještine: Izražene komunikacijske i prezentacijske vještine. Izražena orijentacija na ostvarenje rezultata. Sposobnost delegiranja zadataka i upravljanja timom. Sposobnost uspostavljanja kvalitetnog odnosa sa klijentima.
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeUkoliko ispunjavate navedene uslove i zainteresirani ste za profesionalne izazove, pozivamo Vas da CV i motivacijsko pismo dostavite pristupom putem sljedećeg linka: https://www.sparkasse.ba/bs/zaposljavanje/apliciraj-za-posao, konkurs ostaje otvoren do 22.02.2019. godine. Vaše ćemo prijave, kao i sve navedene podatke smatrati strogo povjerljivima i s njima postupati kao sa poslovnom tajnom. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje, a dostavljena dokumentacija ne podliježe vraćanju.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2019-02-08
Oglas do2019-02-22
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 1 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »