Pregled oglasa

Traženo zanimanjeReferent za javne nabavke u Odjeljenju za javne nabavke
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultetSSS IV stepen
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika1
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati-radi na pripremi izvještaja u vezi javnih nabavki; – prati rokove isporuke ugovorene robe i utvrđuje visinu optimalnih zaliha – učestvuje u izradi mjesečnih izvještaja o provedenim nabavkama, – obavlja administrativno-tehničke poslove u vezi prijema i otpreme pošte, – sređuje prepisku i vodi arhivu, – vrši prijem dokumenata i uvodi ih u sistem za upravljanje dokumentima - obavlja i druge poslove definisane Pravilnikom o radu poslodavca i opisom poslova za predviđeno radno mjesto
Mjesto rada (općina)JU INSTITUT ZA ZDRAVLJE I SIGURNOST HRANE ZENICA
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plataIznos osnovne plaće:771,95
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeOpći uslovi za obavljanje poslova: - da je stariji od 18 godina, - da je državljanin BiH, - da posjeduje zdravstvenu sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se prijavljuje - da se protiv njega ne vodi krivični postupak i da nije kažnjavan Uslovi Konkursa: Pored opštih uslova, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove utvrđene Pravilnikom o radu Instituta naznačene za svako radno mjesto. Kandidati su dužni uz prijavu koja sadrži kraću biografiju, adresu i kontakt telefon, priložiti originale ili ovjerene fotokopije dokumenata koji su dokaz opštih i posebnih uslova traženih konkursom i to: -Potpisana biografija, -Diploma o završenom obrazovanju, -Uvjerenje/potvrdu o radnom iskustvu nakon završenog obrazovanja -Izvod iz matične knjige rođenih, -Uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci računajući od datuma objavljivanja konkursa). Sa kandidatima čije prijave budu blagovremene i potpune, sa svakim od kandidata održat će se intervju. Ocjena i bodovanje kandidata će se izvršiti u skladu sa Uputstvom o načinu provjere stručne i radne sposobnosti radnika broj 02-1945/19 od 26.07.2019. godine. Javni konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana posljednje objave. Javni oglas bit će objavljen u dnevnom listu „Oslobođenje“, te na web stranici Instituta i Zeničko-dobojskog kantona. Prijave na Konkurs se mogu predati neposredno na protokol JU Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica ili putem pošte na adresu: JU Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica ul. fra Ivana Jukića br. 2. 72 000 Zenica Sa naznakom „Prijava na Javni konkurs, Ne otvarati“ Dokumentacija kandidata dostavljena u orginalu ili ovjerenoj kopiji neće se vraćati kandidatima. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati. Ispunjavanje uslova utvrđenih oglasom računa se danom predaje prijave. Kontakt osoba za dodatne informacije u vezi provođenja konkursne procedure je Jasna Bajramović, telefon: 032/448-013. Izabrani kandidati će biti u obavezi u roku od 15 dana od dana zaprimanja obavještenja o njegovom izboru kao najboljeg kandidata, dostaviti ljekarsko uvjerenje, uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka i uvjerenje o nekažnjavanju.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaLiteratura i oblast iz koje će biti usmeni ispit (intervju): Zakon o osnivanju JU Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica, Zakon o javnim nabavkama BiH, Zakon o radu F BiH.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2019-08-01
Oglas do2019-08-09
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 3 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »