Pregled oglasa

Traženo zanimanjeProdavač informatičke i tehničke opreme
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet trgovačkog ili tehničkog smjera
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještinePoznavanje hardvera i softvera; Poznavanje osnova informacionih tehnologija; Poznavanje osnova rada u Microsoft alatima ( Word, Excel, Outlook, Power Point); Osnovni nivo poznavanja tehnika prodaje
Potrebno znanje stranog jezikaOsnovni nivo poznavanja engleskog jezika.
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiUposlenik na ovoj poziciji je zadužen za prodaju informatičke i tehničke robe u poslovnici, neposrednu tehničku i drugu podršku kupcima, vođenje administracije poslovnice, te komunikaciju sa drugim poslovnim jedinicama unutar firme. Posao se obavlja u prodajnom objektu uz povremeni terenski rad usmjeren ka razvoju odnosa sa kupcima u formi prodajnih prezentacija i tehničke podrške.
Mjesto rada (općina)IMTEC d.o.o. Lokacija:područje Sarajevo, područje Visoko
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnostiOd kandidata očekujemo da posjeduju sljedeće lične karakteristike: Izraženu komunikativnost; Sposobnost samostalnog rada i rada u timu; Kreativnost i proaktivnost u radu; Sposobnost prepoznavanja prilika na tržištu i spremnost na akciju; Osjećaj za odgovornost, preciznost i natprosječno zalaganje u radu; Organizacijske sposobnosti.
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službePrijave primamo putem opcije \"PRIJAVI SE NA OGLAS\" na stranici posao.ba Na prijavi OBAVEZNO naznačiti za koje područje se prijavljuje Konkurs je otvoren 7 dana Prijava obavezno mora da sadrži kratku biografiju i CV kandidata. Samo kandidati pozvani na razgovor će biti obavješteni putem e-maila o rezultatima konkursa. Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje. Odabir kandidata vrši se na osnovu CV-a
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaNudimo: obuku za radno mjesto; radno mjesto u uspješnom i dinamičnom preduzeću; dugoročan posao; ugodnu radnu okolinu; stabilnu plaću; mogućnost profesionalnog razvoja.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2016-02-08
Oglas do2016-02-15
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 7 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »