Pregled oglasa

Traženo zanimanjeVOZAČ SANITETSKOG VOZILA
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultetzavršena srednja stručna škola - zanimanje: vozač motornog vozila
Položen stručni ispitpoložen državni i stručni ispit
Posebna znanja i vještineposjedovanje vozačke dozvole B kategorije, radno iskustvo u trajanju od 6 mjeseci
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenikajedan (1) izvršilac
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOpis poslova: vrši prijevoz bolesnika i drugih određenih osoba sanitetskim i drugim vozilima te obavlja potrebne prateće radnje za smještaj bolesnika u određene ustanove, vrši prijevoz radnika u cilju obavljanja službenih poslova, vrši popravku vozila, tekuće održavanje i čišćenje vozila i brine se o njihovoj ispravnosti, pravilnom rukovanju i odgovoran je za ispravnost vozila, trebuje gorivo, mazivo i ostali potrošni materijal i pravda utrošak, brine se o čuvanju, zaštiti i smještaju vozila, obavlja i ostale poslove koje mu stavi u zadatak neposredni rukovodilac.
Mjesto rada (općina)JU „DOM ZDRAVLJA SA STACIONAROM ŽEPČE“
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plataIznos osnovne plaće: 659,00 KM
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeKriteriji za bodovanje: odgovore na postavljena pitanja boduje Komisija za izbor kandidata za prijem u radni odnos od 0-10 bodova, maksimalan broj ostvarenih bodova: 100. Nije predviđen probni rad. Pored općih uslova utvrđenih Zakonom o radu FBiH, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove utvrđene Pravilnikom o radu Uz prijavu na radno mjesto potrebno je dostaviti original ili ovjerene kopije dokumenta: - Izvod iz matične knjige rođenih - Potvrda o mjestu prebivališta - Uvjerenje o državljanstvu ne starije od 6 mjeseci - Diploma o završenoj srednjoj školi - Uvjerenje o položenom državnom i stručnom ispitu - Ovjerena kopija vozačke dozvole - Dokaz o radnom iskustvu (potvrda iz PIO/MIO ili Poreske uprave) Prijave na Oglas sa dokazima o ispunjavanju uslova dostaviti na adresu: JU „DOM ZDRAVLJA SA STACIONAROM ŽEPČE“ URED RAVNATELJA UL.PRVA BR. 36 72230 ŽEPČE Sa napomenom: „NE OTVARAJ - PRIJAVA NA JAVNI OGLAS“ Uz prijavu na javni oglas dostaviti kratku biografiju. Kontakt osoba za dodatne informacije: Bekim Bijedić, telefon: 032/880-675. Samo izabrani kandidat je dužan u roku od 15 (petnaest) dana od dana obavještenja o njegovom izboru dostaviti: ljekarsko uvjerenje, uvjerenje o nekažnjavanju i uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka. NAPOMENA: Sa kandidatima koji dostave potpunu dokumentaciju obavit će se interviju nakon kojeg će biti donesena odluka o prijemu u radni odnos. Kandidat sa kojim bude zaključen radni odnos obavezan je dostaviti ljekarsko uvjerenje prije stupanja na rad. JU „Dom zdravlja sa stacionarom Žepče“ nije u obavezi vraćanja dostavljene dokumentacije. Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaLiteratura iz koje se kandidati mogu pripremati za intervju: • Zakon o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH („Sl. glasnik BiH“, broj: 6/06, 75/06, 44/07, 84/09, 48/10, 18/13, 8/17, 89/17 i 9/18); • „PRVA POMOĆ“ (Izdavač: Crveni križ FBiH, autor: Dr. Enes Osmanović)
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2019-09-24
Oglas do2019-10-02
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 15 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »