Pregled oglasa

Traženo zanimanjeViši referent –daktilograf
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultetSSS-IV stepen, gimnazija, upravno-administrativno-tehnička škola, poslovno-pravni tehničar, ekonomska škola
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještinepoznavanje daktilografije (A ili B klasa), poznavanje rada na računaru, 10 (deset) mjeseci radnog staža.
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika- 1 (jedan) izvršilac
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati
Mjesto rada (općina)OPĆINSKI SUD U KAKNJU
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeUz prijavu na javni oglas potrebno je priložiti sljedeću dokumentaciju (original ili ovjerene kopije): 1. dokaz o završenoj školskoj spremi 2. uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci) ili ovjerenu kopiju CIPS-ove lične karte 3. uvjerenje o radnom stažu stečenom na poslovima tražene školske spreme 4. dokaz o poznavanju rada na računaru 5. dokaz o poznavanju daktilografije 6. uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak (ne starije od tri mjeseca) 7. ovjerenu izjavu kandidata da u posljednje dvije godine nije otpušten iz organa državne službe kao rezultat disciplinske kazne na bilo kojem nivou vlasti u Federaciji, 8. ovjerenu izjavu kandidata da nije obuhvaćen odredbom člana IX 1.Ustava Bosne i Hercegovine Izbor između prijavljenih kandidata koji budu ispunjavali opće i posebne uvjete izvršit će se nakon obavljenog pismenog testiranja i intervjua u skladu sa Procedurom za zapošljavanje državnih službenika i namještenika u Općinskom sudu u Kaknju. Izabrani kandidat će biti dužan dostaviti uvjerenje o općoj zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta. Prijave sa traženim dokumentima dostaviti u roku od 15 dana od dana objave Javnog oglasa u dnevnim novinama neposredno putem prijemne kancelarije Općinskog suda u Kaknju ili preporučeno putem pošte, sa naznakom „za Javni oglas“,na adresu: Općinski sud u Kaknju ,ul.Alije Izetbegovića broj 110. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaPored općih uvjeta propisanih čl.24. Zakona o namještenicima u organima državne službe ( državljanstvo BIH, punoljetstvo, opća zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta, vrsta i stepen školske spreme, da u posljednje dvije godine od dana objavljivanja oglasa nije otpušten iz organa državne službe kao rezultat disciplinske kazne na bilo kojem nivou vlasti u Federaciji, odnosno Bosni i Hercegovini, da nije obuhvaćen odredbom člana IX 1.Ustava Bosne i Hercegovine) kandidati treba da ispunjavaju i posebne uvjete.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2019-09-23
Oglas do2019-10-08
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 15 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »