Pregled oglasa

Traženo zanimanjeProfesor predškolskog odgoja
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetsa završenom visokom stručnom spremom (VII stepen), ili završen najmanje prvi ciklus školovanja dodiplomskog studija koji je vrednovan sa 180 ili 240 ECTS bodova
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenikašest (6) izvršitelja- Trajanje ugovora: ugovor o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa, u trajanju do jedne godine.
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOpis poslova: lice na stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa će obavljati poslove „odgajatelja“ na određeno vrijeme u trajanju od godinu dana u cilju osposobljavanja za samostalan rad u okviru svoje struke i sticanja radnog iskustva potrebnog za polaganje stručnog ispita. Odgajatelj obavlja poslove i zadatke iz oblasti odgojno-obrazovnog rada sa djecom u skladu sa Zakonom, Cjelovitim razvojnim programom predškolskog odgoja i obrazovanja i utvrđenom metodologijom.
Mjesto rada (općina)JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeKandidati su dužni uz prijavu, koju su svojeručno potpisali, s kratkom biografijom, dostaviti i sljedeće dokumente: 1. diploma ili potvrda izdana od visokoškolske ustanove o diplomiranju (potvrda ne može biti starija od jedne godine odnosno od roka potrebnog za izdavanje diplome). 2. potvrda Zavoda za zapošljavanje da nema ostvaren staž više od jedne godine nakon stečene visoke stručne spreme. Svu dokumentaciju treba dostaviti u orginalu ili ovjerene kopije. Traženi dokumenti ne podliježu vraćanju. Napomena: Izabrani kandidat dužan je prije potpisivanja Ugovora o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa dostaviti rodni list, uvjerenje o državljanstvu, izjavu da nije obuhvaćen odredbom člana IX. stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine (danom pod materijalnom i kaznenom odgovornošću), ovjerena kod nadležnog općinskog tijela uprave u mjestu prebivališta, ne starija od tri mjeseca i potvrdu da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za krivično djelo za koje je predviđena kazna zatvora tri i više godina ili da mu nije izrečena zatvorska kazna za krivično djelo učinjeno s namjerom u skladu s krivičnim zakonima u Bosni i Hercegovini (original odnosno ovjerena fotokopija), ne stariju od tri mjeseca, u suprotnom neće doći do potpisivanja ugovora, odnosno, kandidat se skida s liste uspješnih kandidata. Zaprimljene prijave će razmotriti posebno formirana komisija koja će obaviti interviju sa kandidatima koji su dostavili dokumente tražene javnim oglasom nakon čega će se utvrditi rang lista kandidata. O detaljima vremena i mjesta održavanja kandidati će biti naknadno obaviješteni. Nakon provedenog postupka javnog oglasa, direktor ustanove će odnijeti odluku o prijemu lica sa kojima će se zaključiti ugovor o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa. Javni oglas ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja. Sve tražene dokumente treba dostaviti poštom preporučeno na adresu: Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica, Ezhera Eze Arnautovića 5, 72000 Zenica, s naznakom: „Javni oglas za prijem radnika na stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa“ – ne otvaraj. Nepotpune, neuredne i nepravovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaOpći uvjeti: kandidat koji se prijavljuje mora ispunjavati sljedeće opće uvjete propisane Zakonom o radu : 1. da ima navršenih 18 godina života 2. da je državljanin Bosne i Hercegovine 3. da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za krivično djelo za koje je predviđena kazna zatvora tri i više godina ili da mu nije izrečena zatvorska kazna za krivično djelo učinjeno s namjerom u skladu s krivičnim zakonima u Bosni i Hercegovini 4. da nije obuhvaćen odredbom člana IX. stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine 5. da nema ostvaren radni staž više od jedne godine nakon stečene visoke stručne spreme
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2019-11-15
Oglas do2019-11-23
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 15 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »