Pregled oglasa

Traženo zanimanje\"Pomoćni radnik\"-poslovi rada na parkingu (koeficijent za obračun plaće 1,00), sa 1 godinom radnog iskustva.
Tražena školska spremaNekvalifikovani radnik (NK)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika2
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosOdređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati
Mjesto rada (općina)rmk promet d.d. Zenica
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službePrijavu za Konkurs kandidati su dužno dostaviti u roku od 8 dana od dana objave u listu \\\"Naša riječ\\\". Sa svim prijavljenim kandidatima održat će se intervju nakon razmatranja dostavljene dokumentacije. Prijave dostaviti na adresu rmk promet d.d. Zenica, Ulica Kučukovići broj 2, Zenica, sa naznakom \\\"Prijava na javni oglas-Ne otvarati\\\". Za dodatna obavještenja kontakt osoba je: Beganović Adnan (telefon: 032 401 257). Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave neće se uzimati u razmatranje. UPRAVA DRUŠTVA
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaKandidati koji se prijavljuje na Konkurs moraju ispunjavati slijedeće uslove: - da su državljani BiH, stariji od 18 godina, što dokazuju Uvjerenjem o državljanstvu. - NK stepen stručne spreme. NAPOMENA: Izabrani kandidati bit će u obavezi da, po prijemu obavještenja o njihovom izboru kao najpovoljnijih kandidata, dostave: ljekarsko uvjerenje i uvjerenje o nekažnjavanju. Uz Prijavu za Konkurs dostaviti original ili ovjerenu kopiju slijedećih dokumenata: - diploma o završenoj stručnoj spremi, - uvjerenje o radnom iskustvu, - izvod iz matične knjige rođenih, - potvrda o mjestu prebivališta (CIPS), - Uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, ne starije od 6 mjeseci.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2020-01-28
Oglas do2020-02-05
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 0 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »