Pregled oglasa

Traženo zanimanjeStručni saradnik
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika1
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOpis poslova i radnih zadataka: 1. Izvršava pripadajuće poslove prodaje, 2. Izvršava poslove implementacije i prodaje novih servisa i usluga, 3. Stara se o primjeni zakonskih propisa i važećih akata, 4. Sačinjava ponude, predračune i ugovore po složenijim zahtjevima a u skladu sa važećim dokumentima, 5. Priprema komunikacijska rješenja i sačinjava ponude/tenderske ponude u saradnji sa nadležnim OJ, 6. Prikuplja informacije o potrebama i analizira ponašanje u konzumaciji usluga poslovnih korisnika, 7. Brine o ažurnom procesuiranju zahtjeva za uslugama, 8. Vrši provjeru spremnosti novih i izmjenjenih proizvoda i usluga te obuka svih uključenih u proces prodaje i plasmana 9. Prati i učestvuje u procesu prodaje „ s kraja na kraj“ svih telekomunikacijskih usluga poslovnim korisnicima, bez obzira na vrstu usluge i tehnologiju 10. Kreira prijedloge za unapređenje telekomunikacijskog sistema uočenih u okviru procesa eksploatacije istog pri pružanju usluga korisnicima zahtjevnijih komunikacijskih potreba, 11. Izvještava o realizovanim poslovima, te predlaže mjere za unapređenje prodaje poslovnim korisnicima, 12. Obavlja i druge poslove i radne zadatke po nalogu neposrednog rukovodioca, a u okviru stručne spreme, 13. Odgovoran je za blagovremeno i tačno izvršenje svojih poslova koji su mu stavljeni u nadležnost ovim opisom poslova i pojedinačnim naredbama neposrednog rukovodioca, a u okviru stručne spreme, 14. Poslovi se obavljaju u skladu sa ovlaštenjima i odgovornostima propisanim odgovarajućim dokumentima integrisanog sistema upravljanja u Dioničkom društvu.
Mjesto rada (općina)Dioničko društvo BH Telecom Sarajevo, Direkcija Zenica
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeNačin prijave: Kandidat je dužan dostaviti svojeručno potpisanu prijavu, koja sadrži adresu, kontakt telefon i kratku biografiju. Uz prijavu se obavezno dostavlja: - Diploma/ diplome o sticanju tražene stručne spreme, - Dodatak diplomi/diplomama (za kandidate koji su završili studij po Bolonjskom sistemu studiranja), - Izvod iz matične knjige rođenih, - Uvjerenje o državljanstvu, - Uvjerenje ili potvrda poslodavca o dužini radnog iskustva nakon sticanja potrebne stručne spreme na istim ili sličnim poslovima, u trajanju od najmanje 1 (jednu) godinu, koja sadrži: osnovne podatke o kandidatu, naziv radnog mjesta, stručnu spremu, trajanje radnog odnosa i kratak opis poslova (radna knjižica i potvrda nadležnog PIO/MIO ili Poreske uprave ne prihvataju se kao relevantan dokaz o radnom iskustvu). Napomene: - Svi traženi dokumenti trebaju biti orginal ili ovjerene kopije. - Ukoliko na obrascu Izvoda iz matične knjige rođenih nema naznake da je bez roka važenja, isti ne može biti stariji od 6 (šest) mjeseci. - Uvjerenje o državljanstvu ne može biti starije od 6 (šest) mjeseci. - Kandidati koji su završili I ciklus studija u trajanju od 6 (šest) semestara po Bolonjskom sistemu studiranja i stekli 180 ECTS bodova, dužni su dostaviti diplome/dodatak diplomama za I i II ciklus studija u istoj struci. - Kandidati koji su u toku trajanja I ciklusa studija po Bolonjskom sistemu studiranja stekli najmanje 240 ECTS bodova, nisu dužni dostaviti diplomu/dodatak diplomi i za II ciklus studija. IV Oglas je otvoren za podnošenje prijava 8 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu. Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova traženih oglasom, dostavljaju se u zatvorenoj koverti neposredno na protokol Dioničkog društva BH Telecom Sarajevo, Direkcije Zenica ili putem pošte na adresu: Dioničko društvo BH Telecom Sarajevo, Direkcija Zenica Sa naznakom \\\'\\\'Prijava na javni oglas za radno mjesto 13. Stručni saradnik- ne otvarati\\\'\\\' Ul. Masarykova 46 72000 Zenica Neuredne, nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Dioničko društvo BH Telecom Sarajevo će lične podatke kandidata dostavljene u prijavi i prijavnoj dokumentaciji obrađivati u svrhu provođenja postupka prijema novog radnika. Dokumenti priloženi uz prijavu vratit će se kandidatima u roku od 6 (šest) mjeseci od dana konačnosti Odluke o prijemu u radni odnos.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaI Opti uslovi: - da je kandidat državljanin Bosne i Hercegovine, - da ima opštu zdravstvenu sposobnost za obavljanje poslova navedenog radnog mjesta (samo kandidat koji bude izabran dužan je u roku od 5 dana, od dana konačnosti Odluke o prijemu u radni odnos kandidata dostaviti ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, kao dokaz da njegovo zdravstveno stanje i psihofizičke sposobnosti odgovaraju uslovima radnog mjesta). II Posebni uslovi: - VSS (VII stepen stručne spreme ili visoko obrazovanje prvog ili drugog ciklusa stečeno po Bolonjskom sistemu studiranja sa najmanje 240 ECTS bodova u istoj struci ) završen ETF ili saobraćajni odgovarajućeg smjera - radno iskustvo nakon sticanja potrebne stručne spreme na istim ili sličnim poslovima, u trajanju od najmanje 1 (jednu) godinu.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2020-01-29
Oglas do2020-02-06
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 0 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »