Pregled oglasa

Traženo zanimanjeSpremačica
Tražena školska spremaNekvalifikovani radnik (NK)
Završena škola / fakultetosnovna škola
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenikana neodređeno vrijeme uz probni rad od tri (3) mjeseca... jedan (1) izvršilac
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiKratak opis poslova: održavanje higijene u objektima Biblioteke (detaljan opis poslova radnog mjesta propisan u članu 31. Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova i radnih zadataka Biblioteke). Koeficijent za obračun plaće radnog mjesta je 1,00.
Mjesto rada (općina)Gradska biblioteka Zenica
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeUz svojeručno potpisanu prijavu na oglas sa kraćom biografijom (obavezno navesti adresu, broj telefona i e-mail adresu), kao dokaz o ispunjavanju uslova, kandidati treba da dostave (u originalu ili ovjerenoj kopiji) sljedeću dokumentaciju: - uvjerenje o državljanstvu BiH (ne starije od šest mjeseci), - izvod iz matične knjige rođenih, - svedočanstvo o završenom osnovnom obrazovanju, - ugovor o radu ili uvjerenje kao dokaz o radnom iskustvu. Napomena: Kandidat koji bude izabran dužan je, u roku od 15 dana, dostaviti i sljedeća uvjerenja u originalu (ne starija od tri mjeseca): - ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, - uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka. U slučaju da izabrani kandidat ne dostavi navedena uvjerenja u ostavljenom roku, za predmetno radno mjesto će biti odabran sljedeći kandidat sa liste koji ispunjava uslove za prijem u radni odnos. Sve dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona: 032 460 404. Rok za podnošenje prijava na javni oglas je osam dana od dana njegove posljednje objave. Javni oglas će biti objavljen u: dnevnom listu “Oslobođenje”, na web stranici Biblioteke, web stranici Grada Zenice i web stranici JU „Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona“, Zenica. Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova iz oglasa kandidati mogu dostaviti lično ili preporučenom poštom, u zatvorenoj koverti, na adresu: Gradska biblioteka Zenica, Školska 6, 72000 Zenica, sa naznakom: “PRIJAVA NA JAVNI OGLAS – NE OTVARATI. Sve blagovremeno zaprimljene prijave će razmotriti posebno formirana Komisija. Sa kandidatima koji budu ispunjavali formalno-pravne uslove bit će obavljen intervju u skladu sa odredbama Pravilnika sa kriterijima za prijem radnika u radni odnos u Biblioteci. O mjestu i terminima održavanja intervjua kandidati će biti obaviješteni pet dana unaprijed, pisanim putem (na adrese dostavljene u prijavi). Kandidati koji ne pristupe provjeri znanja gube pravo učešća u daljnjoj proceduri za izbor. Nakon provedene procedure Javnog oglašavanja, direktor će, na prijedlog Komisije, donijeti odluku o prijemu lica sa kojim će se zaključiti ugovor o radu. Svi prijavljeni kandidati bit će u pisanoj formi obavješteni o ishodu oglasa, a priložena dokumentacija neće se vraćati.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaOpći uslovi za obavljanje poslova su: a) da je državljanin BiH, b) da je kandidat stariji od 18 godina, c) da je zdravstveno sposoban, d) da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2020-03-06
Oglas do2020-03-14
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 0 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »