Pregled oglasa

Traženo zanimanjePEDAGOG ŠKOLE
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještineUSLOVI KONKURSA: Pored općih uslova propisanih Zakonom o radu (“ Službene novine FBiH”,broj:26/16 i 89/18), Zakonom o srednjoj školi (“Službene novine Zeničko .- dobojskog kantona”, broj:9/17), Kolektivnim ugovorom za djelatnost srednjeg obrazovanja za teritorij Zeničko – dobojskog kantona (“Službene novine Zeničko – dobojskog kantona ”, broj: 13/18), kandidati treba da ispunjavanju posebne uslove propisane Nastavnim planom i programom za gimnaziju, srednju stručnu i srednje tehničku školu, te Pedagoškim standardima za srednju školu Zeničko – dobojskog kantona i Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Mješovitoj srednjoj školi “ NORDBAT-2” Vareš.
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika1 izvršilac
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosOdređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatipedagog škole
Mjesto rada (općina)MJEŠOVITA SREDNJA ŠKOLA “ NORDBAT - 2” VAREŠ
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeSvi kandidati dužni su uz prijavu priložiti orginal ili ovjerene kopije potrebnih dokumenata. Kandidati koji se prijave na konkurs potrebno je da dostave i dodatnu dokumentaciju na osnovu koje će se izvršiti bodovanje u skladu sa Kriterijima o načinu bodovanja kandidata prilikom zasnivanja radnog odnosa nastavnika, stručnih sradnika, odgajatelja i ostalih zaposlenika u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima na području Zeničko – dobojskog kantona, broj: 10 – 34 – 13959-3/18 od 09.01.1018. godine, a koji su objavljeni u (“ Službenim novinama Zeničko – dobojskog kantona”, broj: 1/18, ) i na stranici Kantona:www.zdk.ba. III NAPOMENA: Ukoliko se na konkurs ne jave kandidati koji ispunjavaju uslove propisane NPP, vršit će se prijem u skladu sa Uputstvom za angažovanje nestručnih nastavnika za verifikovano i instruktivno izvođenje nastave u školskoj 2020/2021. godini, broj: 10-34-8479/20 od 03.06.2020.godine. Kandidati koji ne ispunjavaju uslove propisane stručne spreme, potrebno je da dostave i dodatne dokumente, i to: 1. Uvjerenje o godini studija (orginal ili ovjerena kopija), 2. Uvjerenje o položenim ispitima (orginal ili ovjerena kopija). IV Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova Konkursa dostaviti poštom na adresu: MJEŠOVITA SREDNJA ŠKOLA “ NORDBAT-2” VAREŠ Ul. ZVIJEZDA br. 36 71 330 VAREŠ SA NAZNAKOM – PRIJAVA NA KONKURS Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja. O rezultatima Konkursa kandidati će dobiti odluku Školskog odbora o izabranom kandidatu, sa pravom prigovora Školskom odboru, putem e-maila za svakog kandidata koji ispunjava uslove konkursa. Škola ne preuzima obavezu vraćanja dokumentacije, a kandidati dokumentaciju mogu lično preuzeti u školi, u roku od 30 dana po okončanju konkursa. Poslije toga škola nema obavezu čuvanja dokumentacije.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika Kandidati su dužni da uz svojeručno potpisanu prijavu sa adresom stanovanja, brojem telefona/mobitela, e-mail adresom, dostave sljedeća dokumenta: 1. Diploma o stečenoj školskoj spremi 2. Izvod iz Matične knjige rođenih 3. Uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci) 4. Ljekarsko uvjerenje ( po pravosnažnosti odluke o prijemu i ne starije od šest mjeseci) 5. Uvjerenje o nekažnjavanju ( po pravosnažnosti odluke o prijemu i ne starije od šest mjeseci)
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2020-10-20
Oglas do2020-10-28
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 15 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »