Pregled oglasa

Traženo zanimanjeReferent za administrativne poslove Kancelarije za osiguranje kvaliteta u Rektoratu Univerziteta u Zenici Univerziteta u Zenici, 1 (jedan) izvršilac, na neodređeno vrijeme
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika1
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati
Mjesto rada (općina)JU UNIVERZITET U ZENICI za popunu upražnjenog radnog mjesta u Rektoratu Univerziteta u Zenici
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službePrijavu na Oglas kao i kraću biografiju kandidati su dužni vlastoručno potpisati. Dokazi o ispunjavanju traženih općih i posebnih uvjeta moraju biti priloženi u originalu ili ovjerenoj fotokopiji, s ovjerom ne starijom od 3 (tri) mjeseca od datuma objave Oglasa. Ako je diploma stečena u inostranstvu, kandidati su obavezni dostaviti i rješenje o nostrifikaciji ili priznavanju iste u Bosni i Hercegovini. S kandidatima koji budu ispunjavali uvjete Oglasa, Komisija za provođenje administrativnog postupka izbora kandidata obavit će prethodnu provjeru stručnih znanja i radnih sposobnosti kandidata (usmeni intervju). Ukoliko pozvani kandidati, koji budu ispunjavali uvjete Oglasa, ne pristupe prethodnoj provjeri stručnih znanja i radnih sposobnosti (usmenom intervju) smatrat će se da su odustali od Oglasa. Izabrani kandidati dužni su u roku od 10 (deset) dana po konačnosti odluke o izboru dostaviti uvjerenje o državljanstvu, ne starije od 3 (tri) mjeseca, uvjerenje o nevođenju sudskog postupka, ne starije od 3 (tri) mjeseca uvjerenje o neosuđivanju, ne starije od 3 (tri) mjeseca i uvjerenje o općoj zdravstvenoj sposobnosti, ne starije od 3 (tri) mjeseci, naslovljeno na Komisiju za provođenje administrativnog postupka izbora kandidata. Sa izabranim kandidatima zaključit će se ugovor o radu na neodređeno vrijeme. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz Oglasa dostaviti u zatvorenoj koverti na adresu: UNIVERZITET U ZENICI, ulica Fakultetska broj 3., 72000 Zenica, s naznakom “Prijava na oglas za radno mjesto Referent za administrativne poslove Kancelarije za osiguranje kvaliteta Rektorata Univerziteta u Zenici, NE OTVARATI“ Rok za podnošenje prijava na oglas je 8 (osam) dana od dana objavljivanja. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaUvjeti: Opći uvjeti za radno mjesto Referent za administrativne poslove Kancelarije u smislu člana 7. Pravilnika o radu JU Univerzitet u Zenici su: a) da je državljanin BiH b) da je zdravstveno sposoban za obavljanje poslova radnog mjesta na koje aplicira c) da se protiv kandidata ne vodi sudski postupak za krivično djelo i privredni prijestup koji predstavlja smetnju za obavljanje poslova radnog mjesta na koje aplicira d) da kandidat nije osuđivan za krivično djelo i privredni prijestup koji predstavlja smetnju za obavljanje poslova radnog mjesta na koje aplicira, u periodu od pet godina prije objavljivanja konkursa/oglasa Posebni uvjeti za radno mjesto Referent za administrativne poslove Kancelarije u smislu Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta JU Univerzitet u Zenici i Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta JU Univerzitet u Zenici su: a) SSS (IV stepen obrazovanja) društvenog smjera b) 6 (šest) mjeseci radnog iskustva c) poznavanje rada na računaru d) poznavanje engleskog jezika Kandidati za radno mjesto Referent za administrativne poslove Kancelarije obavezno prilažu: 1. Prijavu na oglas 2. Kraću biografiju, kontakt telefon i adresu prebivališta 3. Izvod iz matične knjige rođenih 4. Diplomu o završenoj srednjoj školi (društvenog smjera) 5. Uvjerenje ili potvrdu kao dokaz o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima 6. Uvjerenje ili potvrdu kao dokaz o poznavanju rada na računaru 7. Uvjerenje ili potvrdu kao dokaz o poznavanju engleskog jezika 8. Ukoliko kandidati imaju posebna priznanja ostvarena u toku školovanja (“učenik generacije”, “zlatna značka” i sl.) dužni su priložiti dokaze o istom 9. Ukoliko kandidati pripadaju kategoriji lica iz člana 15. Zakona o dopunskim pravima branilaca i članova njihovih porodica (“Službene novine Zeničko-dobojskog kantona’’, broj: 1/14) i člana 14. Zakona o pravima demobiliziranih branilaca i članova njihovih porodica („Službene novine Federacije BiH“, broj: 54/19), dužni su priložiti sve potrebne dokaze o ispunjenosti uvjeta za ostvarivanje prava iz navedenih članova Zakona Opis poslova za navedeno radno mjesto predviđen je Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta JU Univerzitet u Zenici i Pravilnikom o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta JU Univerzitet u Zenici, koji zainteresovani kandidati mogu pogledati na web stranici: www.unze.ba.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2020-12-30
Oglas do2021-01-07
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 15 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »