Pregled oglasa

Traženo zanimanjeTehnički sekretar
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika1
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOpis poslova radnog mjesta: Tehnički sekretar 1. Administriranje i podrška u radu Direktoru Agencije i Rukovodiocu Službe za opće poslove i tehničku podršku. 2. Vođenje cjelokupne arhive Agencije. 3. Pisanje zapisnika sa sastanaka. 4. Komunikacija, kopiranje materijala, distribucija matarijala unutar Agencije, slanje pošte i ostali poslovi administrativne podrške. 5. Pruža podršku svim sektorima u administrativnim, finansijskim i knjigovodstvenim poslovima, pripremama ugovora, pruža podršku u pripremi i realizaciji projekata ostalih odjeljenja, vodi finansijske evidencije i blagajne, podrška kod vođenja materijalnog knjigovodstva, pruža podršku kod vođenja procedura nabavke roba i usluga, organizira sastanke, obrađuje ulazne fakture i priprema i obrađuje naloge za plaćanje, prosljeđuje ulazne fakture računovodstvenom servisu, izrađuje izlazne fakture, dočekuje i uslužuje goste, priprema pismene pozivnice, obrađuje zahtjeve za plaćanje i priprema dokumentaciju za plaćanje, i sl. 6. Priprema materijale za konferencije i seminare, vodi personalne dosijee svih radnika u Agenciji. 7. Učestvuje u pripremi i realizaciji marketinških, informativno-propagandnih i drugih sličnih aktivnosti. 8. Realizuje medijsko oglašavanje Agencije. 9. Izvršava sve ostale poslove u skladu sa svojom strukom i kvalifikacijom po nalogu Direktora.
Mjesto rada (općina)Zenička razvojna agencija ZEDA d.o.o. Zenica
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plataIznos osnovne plaće: 918,72 KM.
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeKandidati su dužni dostaviti dokumente u originalu ili ovjerenoj kopiji, (ne starije od 6 mj.osim dokumenta pod rednim brojem 2) kako slijedi: 1. Prijava na oglas sa kraćom biografijom 2. Izvod iz matične knjige rođenih 3. Uvjerenje o državljanstvu 4. Izjava da nije obuhvaćen odredbom člana IX. stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine 5. Diploma o stečenoj stručnoj spremi 6. Potvrdu/uvjerenje o radnom iskustvu 7. Dokaz o poznavanju engleskog jezika 8. Dokaz o poznavanju rada na računaru 9. Kopija vozačke dozvole B kategorije Kandidati mogu dostaviti dodatnu dokumentaciju kojom dokazuju dodatne kvalifikacije za obavljanje poslova iz opisa gore navedenog radnog mjesta. Napomena: Samo izabrani kandidat bit će u obavezi u roku od 15 dana od dana zaprimanja Obavještenja o njegovom izboru kao najboljeg kandidata, dostaviti ljekarsko uvjerenje i Uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka. Način provjere stručnog znanja Sa kandidatima koji budu ispunjavali formalno-pravne uslove (što dokazuju priloženom dokumentacijom) Komisija za provođenje javnog oglasa, sa svakim kandidatom obaviće usmeni intervju. Intervju se obavlja na način da svaki član Komisije postavlja po dva pitanja svakom kandidatu, koja će biti ista za sve kandidate. Kandidati će se ocjenjivati ocjenom od 1 do 5, a rezultat će biti zbir bodova koji su dali svi članovi Komisije. Komisija će kandidate o terminu održavanja usmenog intervjua pismeno obavijestiti na adresu kandidata, kao i na e-mail adresu ukoliko je ista navedena u prijavi, i to najmanje pet dana prije održavanja intervjua. Nakon održanog intervjua, Komisija u skladu sa postignutim ocjenama sastavlja izvještaj i utvrđuje Listu uspješnih kandidata te iste dostavlja direktoru Agencije. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon broj: 032/449-414. Podnošenje prijava Javni oglas će biti objavljen u dnevnom listu “Oslobođenje”, na web stranici Grada Zenica i web stranici Zeničke razvojne agencije ZEDA d.o.o. Zenica te će isti biti dostavljen JU Službi za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona, koja je dužna oglas objaviti na svojoj web stranici isti dan kada je objavljen u dnevnom listu \'\'Oslobodjenje\'\'. Javni oglas ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana posljednje objave. Prijave sa potrebnom dokumentacijom, dostaviti u zatvorenoj koverti, preporučenom poštom na adresu: Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Zenička razvojna agencija ZEDA d.o.o. Zenica, Poslovna zona Zenica 1, Ul. Zmaja od Bosne bb, 72000 Zenica, s naznakom: „NE OTVARAJ-PRIJAVA NA JAVNI OGLAS“. Neuredne, nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Nakon provedenog postupka , kandidati će biti obaviješteni o rezultatu javnog oglasa najkasnije u roku od pet dana od dana donošenja odluke o prijemu u radni odnos. Dokumentacija koja se priloži ostaje u arhivu Agencije i ista ne podliježe vraćanju.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaPrijavljivanje na javni oglas vrši se pisanom prijavom koja mora biti potpisana od strane kandidata. Kandidati koji se prijavljuju na oglas potrebno je da ispunjavaju opšte i posebne uslove i to: 1. Opšti uslovi a) da ima navršenih 18 godina života b) da je državljanin Bosne i Hercegovine c) da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za krivično djelo za koje je predviđena kazna zatvora tri i više godina ili da mu nije izrečena zatvorska kazna za krivično djelo učinjeno s namjerom u skladu s krivičnim zakonima u Bosni i Hercegovini d) da nije obuhvaćen odredbom člana IX. stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine e) da je zdravstveno sposoban za obavljanje poslova gore navedenog radnog mjesta 2. Posebni uslovi a) SSS-srednja stručna sprema b) najmanje 3 (tri) godine radnog iskustva na poslovima bliskim opisu radnog mjesta c) poznavanje engleskog jezika, d) poznavanje informacijsko – komunikacijskih tehnologija te e) vozačku dozvolu B kategorije.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2020-12-30
Oglas do2021-01-07
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 15 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »