Pregled oglasa

Traženo zanimanjeSpecijalista medicinske biohemije ili diplomirani inžinjer laboratorijske dijagnostike ili diplomirani ing. medic. biohemije drugi ciklus VSS ili VSS VII stepen u Službi za laboratorijsku dijagnostiku primarnog nivoa
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetVSS doktor medicine ili magistar farmacije sa završenom specijalizacijom ili diplomirani inžinjer laboratorijske dijagnostike ili diplomirani ing. medic. biohemije drugi ciklus VSS studija ili VSS VII stepen, što se dokazuje diplomom o završenom fakultetu odnosno uvjerenjem o položenom specijalističkom ispitu; položen stručni ispit, što se dokazuje uvjerenjem o položenom stručnom ispitu; licenca za samostalan rad, što se dokazuje dostavljanjem licence nadležne komore.
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika1 izvršilac na neodređeno vrijeme, sa probnim radom u trajanju od 3 mjeseca
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOpis poslova: -Specijalista medicinske biohemije ili diplomirani inžinjer laboratorijske dijagnostike ili diplomirani ing. medic. biohemije drugi ciklus VSS ili VSS VII stepen radit će u Službi za laboratorijsku dijagnostiku primarnog nivoa i obavljat će poslove propisane u Sistematizaciji radnih mjesta u JU „Dom zdravlja“ Zenica.
Mjesto rada (općina) JAVNA USTANOVA „DOM ZDRAVLJA“ ZENICA
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plataIznos osnovne plaće za doktora medicine specijalistu medicinske biohemije: 2.316,60 KM Iznos osnovne plaće za magistra farmacije specijalistu medicinske biohemije: 2.067,78 KM Iznos osnovne plaće za diplomiranog inžinjera laboratorijske dijagnostike: 1.600,17 KM
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeLiteratura za spremanje ispita: Literatura korištena tokom studija Prijave na javni oglas sa kopijom tražene dokumentacije podnose se u roku od 8 dana od dana objave oglasa, sa kratkom biografijom, adresom, e - mail adresom i kontakt telefonom kandidata, preporučeno putem pošte ili na protokol JU „Dom zdravlja“ Zenica, na adresu: JAVNA USTANOVA „DOM ZDRAVLJA“ ZENICA Ul. fra Ivana Jukića br. 2 Z E N I C A sa naznakom – Prijava na Javni oglas na radno mjesto pod rednim brojem - ___ NE OTVARAJ! Neblagovremene, nepotpune i neuredne prijave neće se uzeti u razmatranje. JU „Dom zdravlja“ Zenica nije u obavezi da vrati dokumentaciju, koja se prilaže uz prijavu. Kandidati će putem telefona, e-mail adrese i mobitela, biti obaviješteni o terminu za održavanje pismenog i usmenog stručnog ispita. Za kandidate koji ne pristupe pismenom i usmenom stručnom ispitu, utvrdit će se da su odustali od prijave za zaposlenje. Izbor kandidata za radna mjesta sa visokom stručnom spremom zasniva se na razmatranju dostavljene dokumentacije i održanom pismenom i usmenom stručnom ispitu. Kandidati koji budu izabrani da rade u JU „Dom zdravlja“ Zenica, dostavit će uz izjavu o prihvatanju zaposlenja i orginalnu ili ovjerenu dokumentaciju predatu na predmetni Javni oglas, a čija ovjera nije starija od 6 mjeseci.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaKandidati moraju ispunjavati sljedeće opće uslove: -da su državljani Bosne i Hercegovine, što se dokazuje dostavljanjem Uvjerenja o državljanstvu, -da su psihički i fizički sposobni za obavljanje poslova za radno mjesto za koje se prijavljuju, a što se dokazuje dostavljanjem orginalnog Ljekarskog uvjerenja i orginalne Sanitarne knjižice. Dokaz iz prethodnog stava ovog Javnog oglasa, dostavit će kandidati koju budu izabrani na Javnom oglasu, u roku od 15 dana od dana zaprimanja odluke o prijemu u radni odnos.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2021-12-14
Oglas do2021-12-22
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 7 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »