Pregled oglasa

Traženo zanimanje1. Timpani sa udaraljkama - 12 časova sedmično na određeno vrijeme, a najduže do 15.08.2022. godine; 2. Truba - 7 časova sedmično na određeno vrijeme do povratka uposlenika sa funkcije, a najduže do 15.08.2022. godine; 3. Audio-video tehnika - 1 čas sedmično na određeno vrijeme, a najduže do 15.08.2022. godine; 4. Poznavanje instrumenata - 2 časa sedmično na određeno vrijeme, a najduže do 15.08.2022. godine; 5. Gitara - 2 časa sedmično na određeno vrijeme, a najduže do 15.08.2022. godine; 6. Akustika - 2 časa sedmično na određeno vrijeme, a najduže do 15.08.2022. godine; 7. Italijanski jezik - 1 čas sedmično na određeno vrijeme, a najduže do 15.08.2022. godine;
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati
Mjesto rada (općina)JU Srednja muzička škola Zenica
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeDodatnu dokumentaciju (original ili ovjerene kopije), na osnovu koje se vrši bodovanje, dostaviti u skladu sa Kriterijima o načinu bodovanja kandidata prilikom zasnivanja radnog odnosa nastavnika, stručnih saradnika, odgajatelja i ostalih zaposlenika u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima na području ZDK („Sl. novine Zeničko-dobojskog kantona“, broj: 01/18.) objavljenim na službenoj stranici Kantona: www.zdk.ba Ukoliko se na Konkurs ne prijave kandidati koji ispunjavaju uslove propisane Nastavnim planom i programom i Zakonom o srednjoj školi, prijem će se izvršiti u skladu sa Uputstvom o angažovanju nestručnih nastavnika u redovnoj i instruktivnoj nastavi školske 2021/2022. godine broj: 10-34-7752/21. od 01.06.2021. godine. Kandidati koji ne ispunjavaju uslove propisane stručne spreme, umjesto Diplome o stečenom zvanju i stručnoj spremi i dodataka diplomi za kandidate koji su završili po Bolonjskom procesu, dužni su dostaviti Uvjerenje fakulteta/akademije o godini studija i Uvjerenje o položenim ispitima (original ili ovjerena kopija). Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti poštom na adresu: JU Srednja muzička škola Zenica Školska ulica br. 11. 72 000 Zenica sa naznakom „ZA KONKURS - pozicija/predmet“ Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje. Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja. O rezultatima Konkursa kandidati će biti obavješteni putem elektronske pošte (Odluka o izboru kandidata). Nakon isteka žalbenog roka, kandidati koji nisu primljeni u radni odnos, u roku od 30 (trideset) dana mogu lično preuzeti dostavljenu konkursnu dokumentaciju u suprotnom Škola nije dužna čuvati istu.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaUslovi: Pored općih uslova propisanim Zakonom, kandidati moraju da ispunjavaju posebne uslove utvrđene Zakonom o srednjoj školi Zeničko-dobojskog kantona („Sl. novine Zeničko-dobojskog kantona“, broj: 09/17.) i Nastavnim planom i programom. Uz prijavu kandidati su dužni priložiti kraću biografiju - obavezno navesti kontakt telefon i e-mail adresu, orginal ili ovjerene kopije dokumenata i to: 1. Diploma o stečenom zvanju i stručnoj spremi; (odgovarajući fakultet koji obrazuje nastavnike najmanje VII stepena stručne spreme ili najmanje I (prvim) ciklusom odgovarajućeg studija visokog obrazovanja u trajanju od najmanje četiri godine - 240 ECTS) 2. Dodatak diplomi za kandidate koji su završili po Bolonjskom procesu; 3. Izvod iz Matične knjige rođenih (trajni); 4. Uvjerenje o državljanstvu; 5. Ljekarsko uvjerenje (dostavlja se po izvršenom prijemu). Dokumenti pod rednim brojem 4. i 5. ne mogu biti stariji od 6 (šest) mjeseci.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2022-01-04
Oglas do2022-01-12
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 7 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »