Pregled oglasa

Traženo zanimanjeViši obračunski referent-blagajnik
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultetIV stepen-Srednja škola – ekonomskog smjera, gimnazija ili upravna škola, 1 godina radnog iskustva u struci.
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika1 (jedan) izvršilac, na određeno vrijeme, 1 (jedna) godina, probni rad tri (3) mjeseca, puno radno vrijeme, mjesto rada Zavidovići.
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosOdređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiObavezno vodi sljedeće pomoćne knjige: knjigu ulaznih faktura, knjigu blagajne, registar plata i knjigu izvoda sa žiro-računa u skladu sa propisima i opštim aktima Centra, knjige i dokumente koje vodi uredno arhivira u skladu sa propisima i opštim aktima Centra, potpuno i ispravno obrađene blagajničke dokumente sa odgovarajućim prilozima dostavlja u knjigovodstvo na dalju obradu, na osnovu utvrđenih prava vrši obračun i isplatu korisnicima socijalne zaštite u skladu sa propisima i oštim aktima Centra, sastavlja i podnosi nadležnim organima statističke i druge izvještaje u rokovima određenim propisima i opštim aktima Centra, podiže i polaže gotovinu novca pridržavajući se blagajničkog maksimuma, vrši obračun i isplatu plaća, isplatu regresa, putnih troškova, dnevnica za službena putovanja, toplog obroka i obračun naknade za vanjske saradnike,svakodnevno evidentira blagajničke promjene, vodi kartone ličnih dohodaka, čuva isplatne liste o osobnom dohodku radnika, podiže gotovinu, vrši plaćanje dospjelih računa, obračunava bolovanja i vrši refundaciju bolovanja, daje podatke za radnike Centra PIO i statistici o radnom stažu i sl, pravi specifikaciju doprinosa, daje podatke i izvještaje po korisnicima i utrošenim sredstvima, o utrošenim sredstvima CŽR i ostalih materijalnih davanja po potrebi, odgovara izvršenju poslova datih ovim opisom
Mjesto rada (općina)JU CENTAR ZA SOCIJALNI RAD ZAVIDOVIĆI
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plataOsnovna plata za radno mjesto pod rednim brojem 2.za 160 sati iznosi 958,50 KM
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službePostupak izbora kandidata za sva radna mjesta vršit će se na osnovu razmatranja dostavljene dokumentacije, pismenog i usmenog stručnog ispita (za poziciju 1), te održanog intervjua sa svakim od kandidata koji je dostavio urednu, potpunu i blagovremenu prijavu (za poziciju 2). Potrebni dokumenti: Kandidati su uz potpisanu prijavu koja treba da sadrži kraću biografiju, adresu, mail adresu i kontakt telefon dužni dostaviti i slijedeće dokumente (original ili ovjerene kopije): diplomu o završenom školovanju, izvod iz matične knjige rođenih, izvod iz matične knjige dražavljana (ne starije od 6 mjeseci), uvjerenje o prebivalištu (ne starije od 6 mjeseci), uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci), izjava da se na njih ne odnosi član IX. Ustava BiH, uvjerenje o radnom stažu u struci nakon završene srednje škole (za poziciju 2), VSS i VŠS (za poziciju 1), ljekarsko uvjerenje. Uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, potvrda o nekažnjavanju i ljekarsko uvjerenje ne starije od 60 dana, izabrani kandidat će moći dostaviti u roku od 15 dana od dana prijema obavještenja o njegovom izboru. Za poziciju 2 Zakon o računovodstvu i reviziji u Federaciji Bosne i Hercegovine („Sl. Novine F BiH“ 15/21), Zakon o unutrašnjem platnom prometu („Sl novine Federacije BiH“ 18/15 i ispravka 79/15 i 4/21), Zakon o radu FBiH („Sl. novine F BiH“ broj: 26/16; 89/18), Zakon o osnovama socijalne zaštite, zaštite civilnih žrtava rata i zaštite porodice sa djecom („Sl. novine F BiH“ 36/99; 54/04;39/06;14/09 i 45/16), Zakon o socijalnoj zaštiti, zaštiti civilnih žrtava rata i zaštiti porodice sa djecom Ze-do kantona („Sl novine Ze-do kantona“ broj:13/07;13/11;3/15;2/16). Rok podnošenja prijava 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja Javnog konkursa u dnevnom listu, službenoj stranici Općine Zavidovići, službenoj stranici JU Služba za zapošljavanje Ze-do kantona i oglasnoj ploči JU Centar za socijalni rad Zavidovići. VIIII Lični podaci o podnosiocima prijava su tajni i mogu se prikupljati i obrađivati samo u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka BiH („Sl. glasnik BiH“ broj: 49/06; 76/11; 89/11). Prijave na konkurs sa traženom dokumentacijom kandidati mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu JU CENTAR ZA SOCIJALNI RAD ZAVIDOVIĆI Podubravlje br. 6, 72220 Zavidovići, „PRIJAVA NA JAVNI KONKURS“ – NE OTVARAJ- Sa kandidatima koji budu ispunjavali uvjete konkursa obavit će se intervju i provjera znanja, a u skladu sa Uredbom o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru u Ze-do kantonu („Sl. novine Ze-do kantona“ broj: 8/19: 6/20 i 19/20) Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave neće se uzimati u razmatranje. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 032/868-210.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaKandidati za sva radna mjesta treba da ispunjavaju sljedeće opće uslove za prijem u radni odnos: a.) da su stariji od 18 godina, b.) da su državljani Bosne i Hercegovine, c.) da imaju zdrastvenu sposobnost za zasnivanje radnog odnosa na radno mjesto za koje se prijavljuju d.) da nisu kažnjavani i da se protiv njih ne vodi krivični postupak e.) da se na njih ne odnosi član IX. Ustava BiH.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2022-02-18
Oglas do2022-03-05
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 10 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »