Pregled oglasa

Traženo zanimanjeHONORARNI POSAO TERENSKOG I TELEFONSKOG ANKETARA
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještinePotrebni su sljedeći uslovi: 1. Da ste odgovorna osoba i da zaista želite raditi; 3. Da poznajete rad na elektronskim uređajima (Tablet, Telefon, PC, Laptop); 4. Imate dovoljno vremena da se posvetite projektu; 5. Da imate vlastiti auto ( nije nužno ); 6. Da imate Android telefon.
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiTerensko anketiranje se obavlja u Vašoj opštini stanovanja, po principu anketiranja građana od kuće do kuće. Potrebni su nam anketari sa područja: Tešanj, Breza, Visoko, Zenica, Žepče, Zavidovići. Plaća se po svakoj urađenoj anketi. Cijena ankete je različita u zavisnosti od projekta do projekta. Plaćaju se I troškovi prevoza 0,20 pfeninga po kilometru. Telefonsko anketiranje obavljate iz svojih domova. Da biste obavljali anketiranje potrebno je: računar, dobra internet konekcija, OS WINDOWS 7 ili 10, slušalice sa mikrofonom i 5 sati rada dnevno. Telefonsku liniju obezbjeđuje i plaća Agencija. Plaća se po svakoj urađenoj anketi.
Mjesto rada (općina)Prism Research & Consulting, Agencija za ispitivanje javnog mnijenja i tržišna istraživanja, Posebno su nam potrebni anketari iz sljedećih gradova: TEŠANJ, BREZA, VISOKO, ZENICA, ZAVIDOVIĆI, ŽEPČE.
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeCijene anketa su različite u zavisnosti od projekta do projekta. Ukoliko ste zainteresovani šaljite Vaš CV na mail: bogdanka@prismresearch.ba U prijavi OBAVEZNO naznačiti da li se prijavljujete za terenskog ili telefonskog anketara I da ste Oglas vidjeli na sajtu Službe za zapošljavanje ZDK.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2022-03-18
Oglas do2022-04-18
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 16 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »