Pregled oglasa

Traženo zanimanje1. Referent za poslove dječije zaštite
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultetSSS, IV stepen
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine6 mjeseci radnog iskustva u struci i poznavanje rada na računaru.
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenikajedan (1) izvršilac
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiPozicija 1. - Obavlja poslove davanja informacija porodici sa djecom o pravima iz te oblasti, prikuplja potrebnu dokumentaciju po službenoj dužnosti, vodi evidencije i dokumentacije u skladu sa propisima i opštim aktima Centra, brine se za vlastitu kontinuiranu edukaciju, te redovno prati, proučava i primjenjuje savremena dostignuća u obavljanju poslova iz djelokruga rada Centra, obavlja i druge poslove po nalogu pomoćnika direktora ili direktora Centra, odgovoran je za zakonsko postupanje u vezi sa vršenjem poslova radnog mjesta i za izvršenje poslova datih ovim opisom odgovoran je pomoćniku direktora i direktoru.
Mjesto rada (općina)JU Centar za socijalni rad Zenica
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plataOsnovna plata: 961,98 KM
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeIzbor najboljeg kandidata za poziciju 1. i 2. izvršit će se nakon analize dostavljene dokumentacije i obavljenog usmenog intervijua sa kandidatima. IV Potrebni dokumenti Potrebni dokumenti, kao dokaz ispunjavanja potrebnih uslova: - Potpisana prijava na oglas sa kratkom biografijom - Izvod iz matične knjige rođenih - Uvjerenje o državljanstvu - Izjava kandidata da nije obuhvaćen odredbom člana IX stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine, odnosno, da nije pod optužnicom Međunarodnoga tribunala za bivšu Jugoslaviju u Hagu i da nije odbio povinovati se naredbi da se pojavi pred Tribunalom - Diploma o stečenoj stručnoj spremi navedenoj u posebnim uslovima za radno mjesto, te rješenje o nostrifikaciji, ukoliko je navedena isprava stečena van Bosne i Hercegovine nakon 06. 04.1992.godine - Dokaz o traženom radnom iskustvu (uvjerenje od prethodnog poslodavca, ili uvjerenje od PIO/MIO ili potvrda o statusu iz nadležne Poreske uprave) - Dokaz o poznavanju rada na računaru ( za poziciju pod rednim brojem 1.) Dokumentacija kojom se dokazuje ispunjavanje uslova navedenih u Javnom oglasu kandidati su dužni dostaviti u orginalu ili ovjerenoj kopiji i ista ne može biti starija od šest mjeseci od dana prijave na oglas, izuzev Izvoda iz matične knjige rođenih, ukoliko je isti trajan. Sa kandidatima za navedena radna mjesta, imenovana Komisija za izbor kandidata za prijem u radni odnos će obaviti usmeni razgovor (intervju) uz analizu dostavljene dokumentacije svakog od kandidata. Intervju pred Komisijom obaviće se na način da će Komisija s kandidatima za navedena radna mjesta obaviti razgovor (intervju) radi provjere opšteg znanja, interesa i motivacije za rad. Komisija će postaviti svakom kandidatu tri pitanja koja se boduju od 0-10 bodova, a ukupna ocjena za svakog kandidata će predstavljati zbir ocjena tri člana Komisije i maksimalan broj ostvarenih bodova je 30 bodova. Napomena: samo izabrani kandidati su u obavezi u roku od 15 dana od dana zaprimanja obavještenja o njihovom izboru kao najboljih kandidata, dostaviti ljekarsko uvjerenje, uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka i uvjerenje o nekažnjavanju. Za izabrane kandidate nije predviđena obaveza probnog rada. Rok za podnošenje prijava je osam dana od posljednjeg objavljivanja u sredstvima javnog informisanja i računa se prema datumu objave konkursa u glasilu koje zadnje objavi ovaj javni oglas. Više informacija kandidati mogu dobiti na broj telefona 032/447-925. Prijavu na javni oglas sa potrebnom dokumentacijom dostaviti na adresu Saliha Cakana Mulalića br. 5, 72000 Zenica, sa naznakom „NE OTVARAJ – PRIJAVA NA JAVNI OGLAS“. Neuredne, nepotpune i neblagovremene prijave, komisija će odbaciti zaključkom koji se dostavlja na adresu podnosioca prijave. JU Centar za socijalni rad Zenica će svim kadnidatima koji ne budu primljeni u radni odnos, po okončanju konkursne procedure vratiti dostavljenu ličnu dokumentaciju iz prijave na konkurs.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaOpšti uslovi koje kandidat mora ispunajvati su: - da je stariji od 18 godina - da je državljanin BiH - da je zdravstveno sposoban za obavljanje radnih zadataka
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2022-04-04
Oglas do2022-04-12
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 16 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »