Pregled oglasa

Traženo zanimanjeKuhar- servirka
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet- SSS – III stepen ugostiteljske struke , smjer kuhar;
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine- Najmanje šest mjeseci radnog iskustva nakon sticanja diplome
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika1 izvršitelj na određeno vrijeme, na godinu dana
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosOdređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOpis poslova za radno mjesto kuhar-servirka je sljedeći: - Trebuje i izuzima potrebne namirnice za kuhanje; - Vrši obradu namirnica i spremanje hrane prema jelovniku i standardima i normativima; - Servira hranu u trpezariji, pere suđe, čisti namještaj, aparate, kuhinju i trpezariju; - Odgovoran je za higijenu i kvalitet spremljene hrane; - Odgovoran je za vlastitu higijenu, kao i higijenu odjeće, posuđa, namještaja i opreme; - Vodi računa o aparatima u kuhinji, pravilno ih upotrebljava, a kvarove prijavljuje rukovodiocu ustanove; - Vodi računa o skladištenju izuzetih namirnica i rokovima njihovog trajanja; - Obavlja i druge poslove iz domena svog rada po uputama i sugestijama rukovodioca ustanove.
Mjesto rada (općina)Javna predškolska ustanova \'\' Dječije obdanište Vareš \'\' Vareš
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeUz svojeručno potpisanu prijavu, kandidati trebaju dostaviti i sljedeću dokumentaciju: - Kratka biografija sa kontakt podacima kandidata, tačnom nazankom na koju poziciju se konkuriše i tačno navedenom dokumentacijom koja se prilaže uz prijavu na konkurs; - Izvod iz matične knjige rođenih; - Uvjerenje o državljanstvu; - CIPS potvrda prebivališta; - Dokaz o stečenoj stručnoj spremi; - Uvjerenje/potvrda o radnom stažu koje izdaje Zavod PIO/MIO; - Potvrda o vremenu provedenom na evidenciji Službe za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona; - Rješenje/uvjerenje nadležnog kantonalnog/općinskog organa o priznavanju svojstva osobe u statusu RVI, demobilisanog branitelja, djece šehida, poginulog, umrlog i nestalog branitelja. VII NAPOMENE: (1) Izabrani kandidat je dužan dostaviti, u roku od 15( petnaest) dana od dana zaprimanja obavještenja o njegovom izboru kao najboljeg kandidata, sljedeće dokumente: - uvjerenje od nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak; - uvjerenje o nekažnjavanju; - liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti; - sanitarna knjižica. (2) Sa kandidatima koji dostave urednu, potpunu i blagovremenu prijavu obavit će se intervju, a o vremenu održavanja intervjua kandidati će biti blagovremeno obaviješteni. VIII Javni konkurs će se objaviti u sredstvima javnog informiranja: oglasna ploča JPU \'\'Dječije obdanište Vareš\'\', u listu „Naša riječ“, web stranica JU Služba za zapošljavanje ZDK, na web stranici Osnivača Rok za podnošenje prijava: 8 (osam) dana od dana objavljivanja. IX Prijave sa traženim dokumentima dostaviti poštom, preporučeno na adresu: JPU \'\' DJEČIJE OBDANIŠTE VAREŠ \'\' VAREŠ Zvijezda 22, 71330 Vareš, BiH S naznakom: „NE OTVARAJ- PRIJAVA NA JAVNI OGLAS ZA PRIJEM KUHAR-SERVIRKA“; Svu traženu dokumentaciju treba dostaviti u orginalu ili ovjerene kopije. Ustanova nije obvezna vraćati dokumentaciju dostavljenu uz prijavu. Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave na javni oglas, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uvjete iz javnog oglasa komisija će odbaciti zaključkom.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaOPĆI USLOVI: - da je državljanin Bosne i Hercegovine, - da je osoba starija od 18 godina, - da je zdravstveno sposoban za obavljanje poslova na koje se prijavljuje, - da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2022-08-23
Oglas do2022-08-31
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 9 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »