Pregled oglasa

Traženo zanimanje1.Stručni suradnik za kulturu
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetnajmanje VII stupanj, diploma visokog obrazovanja – smjer kulturologija, ekonomski ili drugi fakultet društvenog smjera odnosno visoko obrazovanje prvog ciklusa (minimalno 180 ECTS bodova) ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja,odnosno da imaju vrstu i stupanj školske spreme potrebnu za obavljanje poslova radnog mjesta prema organizaciji rada određenu Pravilnikom o radu Doma kulture Žepče.
Položen stručni ispit• Najmanje 1 (jednu) godinu radnog iskustva na istim poslovima ili poslovima bliskim opisu radnog mjesta • Poznavanje engleskog jezika • Izvrsno poznavanje rada na računaru MS office paket (Word, Exel, powerpoint) • Posebna znanja i kompetencije stečene kroz programe obuke srodne radnom mjestu • Vozačku dozvolu B kategorije
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika– 1 izvršilac na neodređeno vrijeme
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati2.1 Stručni suradnik za kulturu -Predlaže plan rada i programsku orjentaciju -Istražuje potrebe građana na području općine za kulturnim sadržajima i na temelju toga programira rad - Kontaktira i surađuje sa Službom za društvene djelatnosti Općine, firmama i amaterskim društvima u kulturi u cilju posticanja razvoja kulturnog amaterizma u općini - Predlaže kalkulaciju kulturnih manifestacija i izvor financiranja - Organizira i realizira programe u dane praznika i obilježavanje značajnih godišnjica u dogovoru sa ravnateljem Ustanove - Dočekuje i ispraća izvođače programa koji gostuju -Organizira promidžbu i distribuciju promidžbenog materijala i druge poslove organizatora kulture - Uspostavlja i održava suradnju unutar općine i s institucijama na svim razinama vlasti radi realizacije Programa iz kulture i razmjene iskustva i ugovaranja suradnje -Organizira suradnju i angažiranje stručnih suradnika -Ustrojava i vodi potrebnu dokumentaciju o radu - Organizira odgovarajuće ispite i izdaje odgovarajuću dokumentaciju -Stalni je član ispitnog povjerenstva - Organizira i koordinira rad amaterskih sekcija (gradski zbor, folklor, limena glazba, amatersko kazalište i sl.) -Sa umjetničkim rukovoditeljima sekcija utvrđuje plan i raspored rada -Osigurava uvjete za probe i javne nastupe -Vodi evidenciju i brigu o upotrebi i zaštiti glazbenih instrumenata, nošenje kostima i druge imovine koju koriste članovi sekcija - Aktivno sudjeluje u pripremi projektnih prijedloga koji će doprinijeti poslovanju iz oblasti kulture - Promovira usluge Ustanove putem mail korespondencije i sastanaka sa ključnim suradnicima u procesu realizacije kulturnih manifestacija - Priprema i podnosi izvješće o svome radu -Izvršava i druge poslove u skladu sa svojom strukom i kvalifikacijom iz djelokruga rada JU „Dom kulture“ po nalogu ravnatelja Ustanove.
Mjesto rada (općina)JU „Dom kulture“Žepče
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službe6. Potrebni dokumenti Kandidati su pored općih i posebnih uvjeta dužni dostaviti i plan rada za godinu dana,a ostale dokumente u originalu ili ovjerenoj kopiji, (ne starije od 6 mjeseci) kako slijedi: 1. Obrazac prijave na oglas 2. Životopis/CV 3. Izvod iz matične knjige rođenih 4. Uvjerenje o državljanstvu 5. Uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak 6. Diploma o stečenoj stručnoj spremi 7. Potvrdu/uvjerenje o radnom iskustvu 8. Dokaz o poznavanju engleskog jezika 9. Dokaz o poznavanju rada na računaru 10. Kopija vozačke dozvole B kategorije Kandidati mogu dostaviti dodatnu dokumentaciju kojom dokazuju dodatne kvalifikacije za obavljanje poslova iz opisa gore navedenog radnog mjesta koji će se posebno bodovati. Kandidati čije prijave budu sadržavale gore navedene dokumente će biti pozvani da pristupe pismenom i usmenom ispitu, te provjeri znanja iz engleskog jezika. 7. Oblasti iz kojih će biti pismeni i usmeni stručni ispit: 7.1 Za radno mjesto – Stručni suradnik za kulturu - Zakon o pozorišnoj djelatnosti ZDK (Službene novine ZDK br. 4/16) - Zakon o zaštiti kulturne baštine ( Službene novine ZDK br. 2/00) - Zakon o muzejskoj djelatnosti ( Službene novine FBiH br. 7/96, Službene novine ZDK br. 1/96 i 10/00) - Zakon o udruženjima i fondacijama ( Službene novine FBiH br. 45/02) - Strategija kulturne politike BiH - Zakon o zaštiti i korištenju kulturno povjesnog i prirodnog naslijeđa BiH 8. Postupak izbora kandidata Postupak izbora kandidata zasniva se na: razmatranju dostavljene dokumentacije, ostvarenim bodovima na pismenom i usmenom ispitu, dodatnim znanjima i vještinama dokazanim kroz dostavu dodatne dokumentacije iz tačke 6. Javnog konkursa na provjeri nivoa znanja engleskog jezika. Sa kandidatima koji polože pismeni i usmeni ispit obavit će se intervju. O datumu, vremenu i mjestu pristupanja polaganju pismenog i usmenog ispita kandidati će biti obaviješteni pisanom obavijesti koja će biti dostavljena na adresu kandidata ili na e-mail adresu i to najmanje 5 dana od dana održavanja ispita. Samo izabrani kandidat će biti u obavezi da u roku od 15 dana od dana zaprimanje obavještenja o njegovom izboru kao najboljeg kandidata, dostaviti ljekarsko uvjerenje. 9. Objavljivanje javnog konkursa Javni konkurs se objavljuje u Dnevnom listu Sarajevo, Službi za zapošljavanje ZDK, oglasnoj ploči Biroa rada Žepče, web stranici Općine Žepče www.opcina-zepce.com,te web stranici Doma kultureŽepčewww.dkzepce.com, a ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana posljednje objave. Svi traženi dokumenti mogu se dostaviti lično ili poštom preporučeno na adresu: Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine JU „Dom kulture“ Žepče Ulica Prva bb,72230Žepče, s naznakom: „NE OTVARAJ-PRIJAVA NA JAVNI OGLAS – za radno mjesto_________________________“ Nepotpune, neuredne i nepravovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Kontakt za davanje dodatnih informacija, telefon: 032/880 462.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaa) da su državljani BiH, b) da su stariji od 18 godina, c) da imaju univerzitetsku diplomu ili druge obrazovne ili akademske kvalifikacije najmanje VII stupanj, diploma visokog obrazovanja – smjer kulturologija, ekonomski ili drugi fakultet društvenog smjera odnosno visoko obrazovanje prvog ciklusa (minimalno 180 ECTS bodova) ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja,odnosno da imaju vrstu i stupanj školske spreme potrebnu za obavljanje poslova radnog mjesta prema organizaciji rada određenu Pravilnikom o radu Doma kulture Žepče.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2022-12-16
Oglas do2022-12-24
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 0 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »