Pregled oglasa

Traženo zanimanjezdravsteni radnik (njegovatelj/ica) u jasličkoj grupi u JPU \'\'Dječije obdanište Vareš\'\' Vareš na određeno vrijeme - 12 mjeseci - 1 (jedan) izvršilac
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet- Stručna sprema SSS /VŠ/VSS medicinskog usmjerenja
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine- Najmanje 6 mjeseci radnog iskustva u struci
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosOdređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOpis poslova za radno mjesto njegovatelj/ica u jasličkoj grupi (zdravstveni radnik): -Poslovi njege i brige djece jasličke i vrtićke dobi; -Nadziranje i predlaganje mjera za poboljšanje sanitarno-higijenskih uslova rada u vrtiću; -Povezivanje vrtića sa odgovarajućim zdravstvenim službama u lokalnoj zajednici; -Saradnja sa roditeljima; -Stručno usavršavanje; -Priprema i vođenje dokumentacije; -Ostali poslovi po potrebi.
Mjesto rada (općina)JPU-Dječije obdanište Vareš
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeIII – SADRŽAJ PRIJAVE Kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju na osnovu koje će se izvršiti bodovanje (original ili ovjerena kopija ne starija od 6 mjeseci): • Dokaz o radnom iskustvu; • Dokaz o radnom stažu koji izdaje Zavod PIO/MIO; • Svojeručno potpisana prijava sa kratkom biografijom i kontakt podacima kandidata i tačno navedenom dokumentacijom koja se prilaže uz prijavu na konkurs; • Izvod iz matične knjige rođenih; • Uvjerenje o državljanstvu; • CIPS potvrda prebivališta; • Dokaz o stečenoj stručnoj spremi; • Dokaz o položenom stručnom ispitu; • Potvrda o vremenu provedenom na evidenciji Službe za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona; • Rješenje/uvjerenje nadležnog kantonalnog/općinskog organa o priznavanju svojstva osobe u statusu RVI, demobilisanog branitelja, djece šehida, poginulog, umrlog i nestalog branitelja. IV- DOSTAVA PRIJAVE I DOKAZA Prijavu sa traženim dokazima, sa naznakom „Prijava na konkurs– NE OTVARAJ“ dostaviti poštom ,preporučeno, na adresu Javna predškolska ustanova „Dječije obdanište Vareš“ Zvijezda br 22, 71330 Vareš. V- KONKURSNI ROK Javni konkurs će se objaviti u sredstvima javnog informiranja: oglasna ploča JPU \'\'Dječije obdanište Vareš\'\', u listu „Naša riječ“, web stranica JU Služba za zapošljavanje ZDK, na web stranici Osnivača. Rok za podnošenje prijava: 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja. Nepotpune, neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Napomena: (1) Izbor i prijem zaposlenika izvršiti će se bodovanjem na osnovu Odluke o načinu i postupku popunjavanja upražnjenih radnih mjesta sa kriterijima i načinom bodovanja kandidata prilikom zasnivanja radnog odnosa direktora, odgajatelja, stručnih saradnika i ostalih radnika (administrativno-finansijski uposlenik, kuhar-servirka, spremačica) u JPU „Dječije obdanište Vareš“, broj:01-089/20, broj:01-220/22. Sa kandidatima koji dostave urednu, blagovremenu i potpunu dokumentaciju obavit će se intervjut, a o vremenu održavanja intervjua kandidati će biti blagovremeno obavješteni. (2) Izabrani kandidat je dužan dostaviti, u roku od 15 dana od dana zaprimanja obavještenja o njegovom izboru kao najboljeg kandidata, sljedeće dokumente: - uvjerenje od nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, - uvjerenje o nekažnjavanju, - liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, - sanitarna knjižica.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaOpšti uslovi za zasnivanje radnog odnosa: • da je državljanin/ka Bosne i Hercegovine, • da je osoba starija od 18 godina, • da je zdravstveno sposoban/na za obavljanje poslova na koje se prijavljuje, • da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2022-12-20
Oglas do2023-01-04
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 0 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »