Pregled oglasa

Traženo zanimanje1. Nastavnik engleskog jezika ( 5 časova sedmično ) na određeno radno vrijeme a najkasnije do 15.08.2023. godine 2. Nastavnik građanskog obrazovanja ( 2 časa sedmično ) na određeno radno vrijeme a najkasnije do 15.08.2023. godine 3. Nastavnik razredne nastave puna norma na određeno vrijeme a najkasnije do 15.08.2023. godine.
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosOdređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati
Mjesto rada (općina)JU Osnovna škola „Gostović“, Čardak
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeKandidati su dužni priložiti original ili ovjerenu kopiju svih dostavljenih dokumenata . Ukoliko se na konkurs ne jave kandidati koji ispunjavaju uslove propisane Nastavnim planom i programom, vršit će se prijem u skladu sa Uputstvom za angažovanje nestručnih nastavnika za verifikovano i instruktivno izvođenje nastave u školskoj 2022/2023. godini , broj: 10-34-7482/21 od 1.6.2022. godine. Kandidati koji se prijave na konkurs,a ne ispunjavaju potrebne uslove o stručnoj spremi, dužni su pored gore navedene dokumentacije, dostaviti i Uvjerenje fakulteta o godini studija i Uvjerenje o položenim ispitima. Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u nezavisnim novinama „Naša riječ“ iz Zenice. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati. Prijave sa potrebnim dokumentima dostaviti isključivo poštom na adresu: JU Osnovna škola „Gostović“, 72224 Čardak, sa naznakom „Prijava na konkurs“. Obavezno u prijavi navesti kontakt telefon. Dokumentacija za kandidate se neće vraćati , a kandidati koji ne budu primljeni dokumentaciju mogu podići kod sekretara škole u roku od 8 dana po okončanju konkursne procedure.Poslije tog roka škola nema obavezu čuvanja dokumentacije. O rezultatima konkursa kandidatima će se dostaviti Odluka o izboru kandidata.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaZa sva upražnjena radna mjesta radni odnos bi se zasnovao na određeno radno vrijeme od početka nastave u drugom polugodištu školske 2022/20223. godine a najkasnije do 15.08.2023. godine. Za radna mjesta, pored općih uslova propisanih Zakonom, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove u pogledu stručne spreme propisane Zakonom o osnovnoj školi Ze-do kantona, Pedagoškim standardima za osnovnu školu, Nastavnim planom i programom az osnovnu školu i Pravilnikom o radu JU Osnovne škole „Gostović“. Uz prijavu sa kraćom biografijom , kandidati su dužni dostaviti:slijedeće dokumente ( original ili ovjerene kopije ) - Dokaz-diplomu za traženu stručnu spremu - Uvjerenje o državljanstvu ( ne starije od 6 mjeseci ) - Izvod iz matične knjige rođenih - Ljekarsko uvjerenje nadležne zdravstvene ustanove kao i uvjerenje o nekažnjavanju dostavlja se po izvršenom izboru kandidata prije stupanja na posao koje ne može biti starije od 6 mjeseci. Osobe koje se prijavljuju kao tehnološki višak uz zahtjev za prijem u radni odnos po raspisanom konkursu prilažu samo rješenje o utvrdenom tehnološkom višku izdato od strane nadležne Kantonalne komisije za zbrinjavanje tehnološkog viška u školama na području Zeničko-dobojskog Kantona i odgovarajuću potvrdu izdatu od strane ureda Zavoda za penzijsko/mirovinsko i invalidsko osiguranje. Osobe u statusu utvrđenog tehnološkog viška primaju se u radni odnos do kraja školske godin. Za osobe u statusu utvrđenog tehnološkog viška, prilikom prijema u radni odnos, iste imaju obavezu da se neposrednom pisanom izjavom izjasne o činjenici prihvatanja ponuđenog posla. Kandidati su obavezni dostaviti potrebnu dokumentaciju original ( ili ovjerene fotokopije ) na osnovu koje će se izvršiti bodovanje svih kandidata u skladu sa Kriterijima o načinu bodovanja kandidata prilikom zasnivanja radnog odnosa nastavnika, stručnih saradnika i odgajatelja i ostalih radnika u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima na području Ze-do kantona broj: 10-34-7779/22 od 16.05.2022. godine ( „Službene novine Ze-do kantona“ broj 10/22 ),a koji su objavljeni na službenoj web stranici Zeničko-dobojskog kantona:www.zdk.ba.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2023-01-10
Oglas do2023-01-18
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 3 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »