Pregled oglasa

Traženo zanimanje1. Blagajnik-likvidator- 1 (jedan) izvršilac, na neodređeno vrijeme.
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOpis poslova: - Vodi blagajnu Doma kulture; - Vodi blagajnički dnevnik sa svim priloženim dokumentima o naplatama i isplatama koji se dostavlja knjigovodstvu odmah, a najkasnije do 5 dana; - Svakodnevno zaključuje blagajnu; - Brine se o blagajničkom maksimumu; - Radi poslove likvidature; - Vrši obračun plaća i drugih naknada (topli obrok, regres, putne troškove dolaska na posao radnika); - Vrši isplate i uplate sa računa i blagajne, po odlukama direktora; - Vrši prodaju hrane i pića; - Popunjava naloge za isplatu; - Vodi knjigu ulaznih i izlaznih faktura; - Vrši obrade izvoda iz banke; - Radi specifikaciju ulaznih-izlaznih računa, banke, blagajne, autorskih naknada saradnika-predavača, kao i ostalih saradnika koji koriste usluge Doma kulture; - Vodi statističke podatke koji se odnose na njegove poslove; - Vrši pripremu inventure i njeno usklađivanje; - Vodi evidenciju o dnevnom pazaru u sjedištu i podružnici; - Radi i druge poslove iz domena finansijsko-matrijalnog poslovanja; - Obavlja i druge poslove iz djelokruga rada, po nalogu direktora.
Mjesto rada (općina)JU Dom kulture“Edhem Mulabdić“ Maglaj
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeUz prijavu na oglas, kandidat je dužan priložiti u originalu ili ovjerenu kopiju: 1. Uvjerenje o državljanstvu 2. Svjedočanstvo o završenoj srednjoj školi Samo izabrani kandidati su obavezni da dostave ljekarsko uvjerenje, u roku od 15 dana od dana zaprimanja obavještenja o izboru. Prijave sa dokumentacijom dosaviti u zatvorenoj koverti lično ili putem pošte, na adresu: JU Dom kulture“Edhem Mulabdić“ Maglaj Ul. Sulejmana Omerovića broj 2 74250 Maglaj Sa naznakom „NE OTVARAJ – PRIJAVA NA JAVNI OGLAS“ Javni oglas ostaje otvoren osam dana od dana objave u dnevnom listu „Oslobođenje“. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje. Sa kandidatima koji dostave uredne, potpune i blagovremene prijave održat će se intervju, o čijem terminu će biti naknadno obavješteni. Postupak izbora kandidata zasnivat će se na razmatranju dostavljene dokumentacije i održanom intervju sa svakim od kandidata, na kojem će Komisija bodovati kandidate. Poslodavac će u roku od pet dana obavijestiti pismenim putem sve prijavljene kandidate koji nisu izabrani na radno mjesto za koje je provedena procedura prijema u radni odnos. Za dodatne informacije kandidati se mogu obratiti na broj telefona: 032/603 – 326.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaUslovi: SSS – (IV stepen, srednja škola ekonomskog, općeg ili tehničkog smjera) Radno iskustvo: najmanje 6 mjeseci na istim ili sličnim poslovima Plaća: Radnik ima pravo na plaću i naknadu plaće u skladu sa Pravilnikom o plaćama i drugim ličnim primanjima u radnika u JU Dom kulture „Edhem Mulabdić“ Maglaj. Pored posebni uslova u pogledu stručne spreme za konkretno radno mjesto, kandidat mora ispunjavati sljedeće opće uslove: - da je državljanin Bosne i Hercegovine - da je stariji od 18 godina - da su zdravstveno sposobni za vršenje poslova predviđenih za određeno radno mjesto
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2023-01-10
Oglas do2023-01-18
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 3 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »