Pregled oglasa

Traženo zanimanje1. \'\'Radnik u održavanju\'\'
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakulteta) Opšti uslovi: 1. da ima navršenih 18 godina života, 2. da je državljani Bosne i Hercegovine, što se dokazuje uvjerenjem ne starijim od šest mjeseci, 3. da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za krivično djelo za koje je predviđena kazna zatvora tri ili više godina ili da nije izrečena zatvorska kazna za krivično djelo učinjeno sa umišljajem u skladu sa krivičnim zakonima u BiH, 4. da nisu obuhvaćeni odredbom člana IX stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine, 5. da je fizički i psihički sposoban za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se prijavio kod poslodavca. b) Posebni uslovi: 1. Da ima stečeno srednjoškolsko obrazovanje, SSS – IV ili III stepen, 2. Da ima najmanje 6 (šest) mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika1 izvršilac
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiI Opis poslova: - Radi na održavanju svih nekretnina Ustanove i drži iste u funkcionalnom i ispravnom stanju (objekti, instalacije i pripadajuća oprema i inventar), - Pomaže u izvršavanju potrebnih popravki ili ugradnji/izgradnji u svim nekretninama Ustanove, - Izvršava poslove vezane za grijanje u svim nekretninama Ustanove, - Radi poslove na sigurnosti u svim nekretninama Ustanove po svakom osnovu, - Radi poslove zimskog održavanja u svim nekretninama Ustanove i adekvatnog fizičkog pristupa istim, - Obavlja prodaju karata prilikom održavanja manifestacija, predstava, filmova, sportskih takmičenja, zakupljenih termina ili drugih sadržaja koji uključuju potrebu za navedenu aktivnost, - Obavlja ulogu redara prilikom održavanja manifestacija, predstava, filmova, sportskih takmičenja, zakupljenih termina ili drugih sadržaja koji uključuju potrebu za navedenu aktivnost, - Obavlja poslove čišćenja i higijenskog održavanja svakog dijela svih nekretnina Ustanove, - Intenzitet i frekventnost čišćenja sprovodi po nalogu nadređenog, - Čuva i pažljivo rukuje opremom i cjelokupnom imovinom Ustanove, - Sarađuje sa ostalim zaposlenicima u Ustanovi prilikom realizacije svojih poslova, - Stručno i savjesno obavlja i sve ostale poslove po nalogu Direktora.
Mjesto rada (općina)JU Centar za kulturu, sport i informisanje Olovo
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeIII Potrebna dokumentacija: Uz prijavu na Javni oglas koja je zaseban dokument i koja mora biti potpisana, kandidati su dužni priložiti i sljedeće dokumente u originalu ili ovjerenoj kopiji: 1. Kraću biografiju i kontakt telefon kandidata koja mora biti svojeručno potpisana; 2. Diplomu o završenom obrazovanju; 3. Potvrda ili uvjerenje kao dokaz o radnom iskustvu izdat od strane poslodavca kod kojeg je ostvareno radno iskustvo ili Uvjerenje izdato od strane Porezne uprave ili PIO/MIO Federacije BiH; 4. Uvjerenje o državljanstvu; 5. Izvod iz matične knjige rođenih; 6. CIPS-ova potvrda o prebivalištu. Kandidat koji bude primljen dužan je u Ustanovu donijeti uvjerenje o općoj zdravstvenoj sposobnosti. Dokumenta priložena na Javni oglas neće biti vraćena kandidatima. Oglas ostaje otvoren osam (osam) dana od dana objavljivanja u jednom od tri dnevna lista koji se distribuiraju na cijelom prostoru Federacije BiH. Prijave slati poštom na adresu: JU Centar za kulturu, sport i informisanje Olovo, Branilaca Olova bb., 71340 Olovo, sa naznakom Javni oglas za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme na radno mjesto ‘’Radnik u održavanju’’ - 1 (jedan) izvršilac - ‘’Ne otvarati’’ Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2023-03-07
Oglas do2023-03-15
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 10 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »