Pregled oglasa

Traženo zanimanje1. Klesar, 2.Radnik niskogradnje
Tražena školska spremaNekvalifikovani radnik (NK)
Završena škola / fakultetPosebni uslovi za zasnivanje radnog odnosa: Pozicija 1. - SSS, IV stepen (mašinskog, teracerskog, metalurškog, građevinskog smjera), 6 mjeseci radnog iskustva u struci, obavezno znanje u klesarsko-teracerskoj oblasti, poželjno posjedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, razumijevanje tehničke i ostale srodne dokumentacije. Pozicija 2.- NK, II stepen-osnovna škola, nije potrebno radno iskustvo. Izbor najboljeg kandidata za pozicije 1. i 2. izvršit će se nakon analize dostavljene dokumentacije i obavljenog usmenog inervjua sa kandidatima.
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika1. Klesar- jedan (1) izvršilac na neodređeno vrijeme 2. Radnik niskogradnje- dva (2) izvršioca na neodređeno vrijeme
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiII Opis radnih mjesta Pozicija 1. - Obavlja građevinsko održavanje svih objekata i infrastrukture na grobljima, učestvuje u izgradnji ili dogradnji svih građevinskih objekata i infrastrukture na grobljima i izradi svih pozicija za spomenike ili dijelove istih, montira spomenike ili dijelove istih, vrši rekonstrukciju, sanaciju, nivelaciju spomenika ili dijelova istih, vodi knjigu utroška materijala, pomaže pri intervencijama po potrebi, vodi računa o stanju alata, mašina, aparata, uređaja i opreme u cjelini i druge poslove po potrebi i naređenju pretpostavljenih rukovodilaca. Osnovna plata: 902,88 KM (januarska plata 2023. godine) Pozicija 2.- Obavlja čišćenje grobalja, prikupljanje i odvoz smeća, okopava i obrezuje nasade,vrši prihranjivanje nasada, kosi i kupi travu i slično rastinje, pomaže pri iskopu, ispraćaju i ukopu umrlih lica, pomaže pri sahranama i ostalim ukopima, pomaže pri ekshumacijama, pomaže pri formiranju i busanju grobova i mezara, prikuplja i odlaže kamen i ostatke na odlagalište pri montaži spomenika, pomaže pri prikupljanju ogrijeva te odlaganju istog i radi i druge poslove po potrebi i po naređenju pretpostavljenih rukovodilaca. Osnovna plata: 702,24 KM (januarska plata 2023. godine)
Mjesto rada (općina) JP”Gradsko groblje” d.o.o. Zenica
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeIV Potrebni dokumenti Potrebni dokumenti kao dokaz ispunjavanja općih i posebnih uslova: – Vlastoručno potpisana prijava na oglas sa kratkom biografijom sa naznakom pozicije na koju se aplicira – Izvod iz matične knjige rođenih – Uvjerenje o državljanstvu – Diploma o stečenoj spremi navedenoj u posebnim uslovima za radno mjesto, te rješenje o nostrifikaciji, ukoliko je navedena isprava stečena van Bosne i Hercegovine nakon 06.04.1992. godine – Dokaz o traženom radnom iskustvu (uvjerenje od prethodnog poslodavca, ili uvjerenje od PIO/MIO ili potvrda o statusu iz nadležne Poreske uprave). Dokumentacija kojom se dokazuje ispunjavanje uslova navedenih u Javnom oglasu kandidati su dužni dostaviti u originalu ili ovjerenoj kopiji i ista ne može biti starija od šest mjeseci od dana prijave na oglas, izuzev Izvoda iz matične knjige rođenih, ukoliko je isti trajan. Sa kandidatima za pozicije 1. i 2. imenovana Komisija za izbor kandidata za prijem u radni odnos će obaviti usmeni razgovor (intervju) uz analizu dostavljene dokumentacije svakog od kandidata. Intervju pred Komisijom obaviće se na način da će Komisija s kandidatima za navedena radna mjesta obaviti razgovor (intervju) radi provjere opšteg znanja, interesa i motivacije za rad. Komisija će postaviti svakom kandidatu tri pitanja koja se boduju od 0-10 bodova, a ukupna ocjena za svakog kandidata će predstavljati zbir ocjena tri člana Komisije i maksimalan broj ostvarenih bodova je 30 bodova. Napomena: Samo izabrani kandidati su u obavezi u roku od 15 dana od dana zaprimanja obavještenja o njihovom izboru kao najboljih kandidata, dostaviti ljekarsko uvjerenje, uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka i uvjerenje o nekažnjavanju. Za izabrane kandidate je predviđena obaveza probnog rada. Rok za podnošenje prijava je osam dana od posljednjeg objavljivanja u sredstvima javnog informisanja i računa se prema datumu objave konkursa u glasilu koje zadnje objavi ovaj javni oglas. Više informacija kandidati mogu dobiti na broj telefona 032/409-465. Kontakt osoba Maja Urošević. Prijavu na javni oglas sa potrebnom dokumentacijom dostaviti na adresu Školska br. 1, 720000 Zenica, sa naznakom NE OTVARAJ-PRIJAVA NA JAVNI OGLAS, sa naznakom pozicije na koju se prijavljuje. Neuredne, nepotpune i neblagovremene prijave, komisija će odbaciti zaključkom koji se dostavlja na adresu podnosioca prijave. JP”Gradsko groblje” d.o.o. Zenica će svim kandidatima koji ne budu primljeni u radni odnos, po okončanju konkursne procedure vratiti dostavljenu ličnu dokumentaciju iz prijave na konkurs.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaIII Opšti i posebni uslovi za zasnivanje radnog odnosa Opšti uslovi koje kandidat mora ispunjavati su: – da je stariji od 18 godina – da je državljanim BIH – da je zdravstveno sposoban za obavljanje radnih zadataka – da nije kažnjavan – da se ne vodi krivični postupak
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2023-03-14
Oglas do2023-03-22
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 10 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »