Pregled oglasa

Traženo zanimanje“Automehaničar” – više izvršilaca, - “Autoelektičar” – 2 izvršioca, - “Autovarioc” – 2 izvršioca, -“Izdavač goriva i maziva” – 1 izvršilac, - “Čistač autobusa” – 1 izvršilac,
Tražena školska spremaKvalifikovani radnik (KV)
Završena škola / fakultet- Završen III stepen stručne spreme (KV automehaničar),
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenikaviše izvršioca
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosOdređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati“Automehaničar” Opis poslova i radnih zadataka: - vrši preventivne preglede i popravke sredstava za rad na terenu i radionici, - vrši generalne popravke motora, mjenjača i diferencijala, - vrši popravke sistema upravljanja, - vrši popravke kočionog sistema, - vrši popravke zračne instalacije, - vrši dnevnik svoga rada po vrsti obavljenog posla i sredstava za rad, - vrši izmjenu svih vrsta uložaka za prečišćavanje, - vrši manje popravke na motoru, mjenjaču i diferencijalu, - vrši popravke na sistemu upravljanja, izmjena gumica na upornim sponama, krajnice, - vrši popravke zračne instalacije, demontaža jastuka zraka, - vrši izmjenu filtera ulja i zraka, - vrši servise ulja u motoru, mjenjaču i diferencijalu, - obavlja i druge poslove iz djelokruga rada održavanja, a po nalogu rukovodioca Službe održavanja. “Autoelektičar” Opis poslova i radnih zadataka: - vrši preventivne preglede i popravke sredstava rada na terenu i radionici, - vrši generalne popravke alnasera, alternatora, vebastog grijanja i klima uređaja, - vrši popravku elektroinstalacija na autobusima, - vrši kontrolu i popravku elektrouređaja na motoru i mjenjaču telmi, - vrši formiranje punjenja, dopunjavanja i izmjena baterija, - vrši kontrolu ispravnosti elektrouređaja na motoru i priključnim vozilima i njihovu popravku kao i grijača na autobusu, - vrši popravke na agregatima i elektroinstalacijama, - obavlja i druge poslove po nalogu rukovodioca održavanja. “Autovarioc” Opis poslova i radnih zadataka: - u sklopu popravke limenih površina na vozilima, vrši elektro-lučno i autogeno zavarivanje i lemljenje, - vrši letovanje hladnjaka za vodu i ulje, - izmjena retrovizora na vozilima, - obavlja i druge poslove po nalogu rukovodioca održavanja. “Izdavač goriva i maziva” – 1 izvršilac, na određeno radno vrijeme, Opis poslova i radnih zadataka: - prima i izdaje gorivo i mazivo, - vodi potrebnu evidenciju o izdatom gorivu i mazivu, - obavlja i druge poslove iz djelokruga svog rada, a po nalogu rukovodioca održavanja. “Čistač autobusa” – 1 izvršilac, na određeno radno vrijeme Opis poslova i radnih zadataka: - vrši pranje, brisanje plafona i zidova vozila, uređenje unutrašnjeg dijela vozila, - vrši vanjsko pranje vozila, - vrši pranje motora, - obavlja i druge poslove iz djelokruga svog radnog mjesta, a po nalogu rukovodica održavanja, - po potrebi obavlja poslove kurira-čistača.
Mjesto rada (općina)Zavidovići i Zenica
Radno vrijemePuno radno vrijeme
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Zaključivanjem ugovora o radu
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeKonkurs za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme Konkurs za prijem radnika u radni odnos raspisuje se za slijedeća radna mjesta: - “Automehaničar” – više izvršilaca, na određeno radno vrijeme, - “Autoelektičar” – 2 izvršioca, na određeno radno vrijeme, - “Autovarioc” – 2 izvršioca, na određeno radno vrijeme, - “Izdavač goriva i maziva” – 1 izvršilac, na određeno radno vrijeme, - “Čistač autobusa” – 1 izvršilac, na određeno radno vrijeme. Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos: - Završen III stepen stručne spreme (KV automehaničar), - Da je kandidat državljanin Bosne i Hercegovine, - Da posjeduje opću zdravstvenu sposobnost, - Poželjno radno iskustvo na istim i sličnim poslovima. Kandidati uz prijavu trebaju dostaviti: - Prijavu na konkurs sa kratkom biografijom, - Dokaz o stručnoj spremi, - Dokaz o radnom iskustvu, - Eventualne preporuke prethodnog poslodavca. Prijave na konkurs zainteresovani kandidati mogu dostaviti na adresu “Prevoza putnika” d.o.o. Zavidovići, Omladinsko naselje bb, 72 220 Zavidovići, najkasnije do 01.12.2023. godine. Za sve dodatne informacije kandidati se mogu obratiti na broj telefona: 062/171-505 ili 032/878-120. Na intervju od strane poslodavca “Prevoz putnika” d.o.o. Zavidovići pozvat će se kandidati koji budu uvršteni u uži izbor za posao. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaOpšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos: - Završen I stepen stručne spreme – osnovna škola, - Da je kandidat državljanin Bosne i Hercegovine, - Da posjeduje opću zdravstvenu sposobnost, - Poželjno radno iskustvo na istim i sličnim poslovima. Kandidati uz prijavu trebaju dostaviti: - Prijavu na konkurs sa kratkom biografijom, - Dokaz o stručnoj spremi, - Dokaz o radnom iskustvu, - Eventualne preporuke prethodnog poslodavca.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2023-11-09
Oglas do2023-12-01
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 15 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »