Pregled oglasa

Traženo zanimanjePrivremeni asistenti na poslovima ažuriranja i zamjene/uspostave zemljišnih knjiga
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetPravni fakultet,
Položen stručni ispitPoložen ispit općeg znanja, stručni ili pravosudni ispit,
Posebna znanja i vještinePoznavanje rada na računaru, MS Office programi Najmanje 1 (jedna) godina radnog iskustva na poslovima sa visokom stručnom spremom,
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika5
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosOdređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiOpis radnog zadatka: Rad na poslovima ažuriranja odnosno zamjene i uspostave zemljišne knjige po podacima novog premjera u zemljišnoknjižnim uredima Općinskog suda u Velikoj Kladuši, Orašju, Mostaru, Visokom, Sarajevu i Širokom Brijegu.
Mjesto rada (općina)U Općinskom sudu u Visokom
Radno vrijemePuno radno vrijeme
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Zaključivanjem ugovora o radu
Rok za stupanje na radOčekivani početak rada u zemljišnoknjižnim uredima Općinskog suda u Visokom je novembar 2016. godine.
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeZa Općinski sud u Visokom, prijave na adresu: OPĆINSKI SUD U VISOKOM, Ul. Alije Izetbegovića broj 1, 71300 VISOKO
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaNakon izvršenog odabira, kandidati će polagati ispit za zemljišnoknjižnog referenta, a uspješno položen navedeni ispit će biti uslov za potpisivanje ugovora i početak rada privremenih asistenata. Za sve odabrane kandidate koji pristupe i polože ispit za zemljišnoknjižnog referenta, polaganje ispita će biti plaćeno iz sredstava Projekta registracije nekretnina. Rok završetka posla zavisi od broja zaprimljenih prijavnih listova u općinskom sudu. Rad će se odvijati u prostorijama zemljišnoknjižnog ureda, a u skladu sa standardnim radnim vremenom općinskog suda. Radno vrijeme će biti odobreno i dogovoreno sa predsjednikom suda i rukovodiocem zemljišnoknjižnog ureda. Privremeni asistenti će biti odabrani u skladu sa procedurama Svjetske banke objavljenim u priručniku:“Selekcija i zapošljavanje konsultanata od strane zajmoprimca Svjetske banke”, januar 2011.g.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2016-07-18
Oglas do2016-07-30
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 17 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »