Pregled oglasa

Traženo zanimanje1. Doktor medicine specijalista porodične medicine ili doktor medicine sa nekom drugom specijalizacijom ili bez specijalizacije sa posebnom edukacijom iz oblasti porodične medicine ili doktor medicine – 3 izvršioca; 2. Medicinska sestra – tehničar (opći smjer) koja će obavljati poslove u službi porodične medicine – 1 izvršilac; 3. Laboratorijski tehničar – 1 izvršilac; 4. Referent za opće i radne odnose – 1 izvršilac.
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetPOTREBNU STRUČNU SPREMU POGLEDATI U OBJAVI OGLASA
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati
Mjesto rada (općina)JAVNA USTANOVA DOM ZDRAVLJA BREZA O D L U K A o ispravci javnog oglasa za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službe
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaNa osnovu člana 68. Zakona o zdravstvenoj zaštiti („Službene novine FBiH“ broj: 46/10), člana 35. Statuta Javne ustanove Dom zdravlja Breza kao i člana 127. Pravilnika o radu JU Dom zdravlja Breza , donosim: O D L U K U o ispravci javnog oglasa za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme Član 1. Ovom Odlukom vrši se ispravka Javnog oglasa za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme od 24.05.2024 godine koji je objavljen na službenoj stranici JU Doma zdravlja Breza, službenoj stranici Općine Breza i JU Službi za zapošljavanje Ze-Do kantona u sljedećem dijelu stavke: IV – POTREBNA DOKUMENTACIJA Pod tačkom 4. • Potvrda ili drugi dokaz o postignutom uspjehu tokom školovanja nakon završene škole. Član 2. Na osnovu ove Odluke produžava se vrijeme prijave na gore navedeni javni oglas za još osam dana od dana objave ove Odluke u dnevnom listu „Oslobođenje“. Član 3. Ova odluka biće objavljena na oglasnoj ploči JU Dom zdravlja Breza, u dnevnom listu „Oslobođenje“, na službenoj stranici JU Doma zdravlja Breza, službenoj stranici Općine Breza i JU Službi za zapošljavanje Ze-Do kantona. Član 4. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja. O b r a z l o ž e n j e Na osnovu Odluke o raspisivanju javnog oglasa za prijem u radni odnos br: 01-466/2024 od 22.05.2024 godine pokrenuta je procedura prijema u radni odnos zbog popunjavanja upražnjenih radnih mjesta; Doktor medicine specijalista porodične medicine ili doktor medicine sa nekom drugom specijalizacijom ili bez specijalizacije sa posebnom edukacijom iz oblasti porodične medicine ili doktor medicine – 3 izvršioca, Medicinska sestra – tehničar (opći smjer) koja će obavljati poslove u službi porodične medicine – 1 izvršilac, Laboratorijski tehničar – 1 izvršilac i Referent za opće i radne odnose – 1 izvršilac. Naime, budući da je u samom tekstu javnog oglasa napravljena greška navedene stavke vrši se izmjena navedenog teksta kako je navedeno u dispozitivu ove odluke.
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2024-06-04
Oglas do2024-06-12
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 15 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »