Pregled oglasa

Traženo zanimanjeKabinsko osoblje
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještinekompanija očekuje da kandidati imaju odlične komunikacijske vještine te da mogu raditi u timu i pod pritiskom, kao i da znaju plivati. Minimalna visina za kandidatkinje je 165 cm, a za kandidate 175 cm. Također, doseg ruku mora biti 210 centimetara. Tetovaže i pirsing su dozvoljeni, ali pod uslovom da nisu vidljivi, osim para naušnica u ušima. Kandidati koji imaju dioptriju +4 ili -4 vjerovatno neće proći obavezan ljekarski pregled.
Potrebno znanje stranog jezikaNjemački jezik
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiLufthansa: U pitanju je regrutacija kandidata u centru za korisničku podršku u Brnu u kojem bi budući radnici bili na usluzi putnicima Lufthanse. Uposlenici korisničkog centra Lufthansa InTouch zaduženi su za pružanje podrške u vezi s rezervacijom letova, bonus frequent flyer programa, prodaje karata i drugih usluga koje ova međunarodna kompanija nudi.
Mjesto rada (općina)WizzAir i Lufthansa
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na radPosao se uglavnom obavlja putem telefona, a od kandidata se očekuje napredno znanje njemačkog ili talijanskog jezika. Kandidate koji zadovolje uslove očekuje teorijski trening u trajanju od četiri sedmice, a nakon toga i praktični dio s mentorom. Proces zapošljavanja provodi se na engleskom jeziku, a tim Lufthanse u Sarajevo dolazi 8. decembra 2016.
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeAplikacije i sve informacije možete da vidite na slijedećim linkovima: http://ldd.tbe.taleo.net/ldd03/ats/careers/requisition.jsp?org=WIZZAIR&cws=1&rid=532 https://posaoba.catsone.com/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=8160054&portalID=52878
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2016-12-02
Oglas do2016-12-07
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 17 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »