Pregled oglasa

Traženo zanimanjeSenior terenski komercijalista (m/ž)
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine Poželjno radno iskustvo u komercijali, prodaji i pregovorima Položen vozački ispit „B“ kategorije (aktivan vozač) Izrazite komunikacijske I organizacione sposobnosti Odlišno poznavanje rada na računaru (MS Office) I pristup Internetu.
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati U svakodnevnim sastancima intenzivno ćete educirati sagovornike o važnosti korištenja kvalitetnih i pravovremenih poslovno-finansijskih informacija u svakodnevnom poslovanju Pomagat ćete poslovnim subjektima u pronalaženju rješenja za uspješnije poslovanje, a baziranih na LRC servisima i uslugama Izgrađivat ćete dugoročan odnos s klijentima i sticati njihovo povjerenje, Kontinuirano ćete razvijati svoje mogućnosti i stvarati svoj prepoznatljiv i profesionalan imidž kao i imidž LRC-a Kontaktiranje postojećih i potencijalnih korisnika - pravnih lica te ponudu usluga i proizvoda kompanije, postizanje zadanih prodajnih ciljeva, odgovaranje na upite korisnika te evidentiranje kontakata s korisnicima. Rad na terenu. Posao se radi od ponedjeljka do petka u fiksnom radnom vremenu od 8:00-16:30 h.
Mjesto rada (općina)LRC d.o.o., Lokacija:Područje BiH
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeMolimo vas da vašu aplikaciju sa biografijom i fotografijom pošaljete putem opcije \"PRIJAVI SE NA OGLAS\" na stranici posao.ba sa naznakom za Savjetnika za rad s pravnim licima.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaŠto možete očekivati od nas kao poslodavca? Plaćena obuka, nakon toga Ugovor o radu Profesionalno usavršavanje putem seminara i treninga Bonuse za dodatno ostvarene rezultate Službeno vozilo, mobitel, laptop Podršku u vidu ugovorenih sastanaka Mogućnost napredovanja
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2017-12-01
Oglas do2017-12-31
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 16 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »