Pregled oglasa

Traženo zanimanjeVoditelj poslovnog odnosa za srednja preduzeća
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetVSS, ekonomskog smjera.
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještine Poželjno 3 godine rada na bankarskim poslovima, poslovanje sa pravnim licima. Poznavanje finansijske analize i procjene boniteta preduzeća, analize pokazatelja. Aktivno poznavanje rada na računaru (MS Office). Vozačka dozvola B kategorije.
Potrebno znanje stranog jezikaPoželjno aktivno poznavanje engleskog jezika - u govoru i pismu.
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati Vaš djelokrug i odgovornosti: Uspostavljanje, razvijanje i održavanje poslovnog odnosa sa klijentima Banke iz svog portfolia i unapređivanje profitabilnosti poslovnog odnosa. Prodaja proizvoda/usluga klijentima iz svog portfolia. Analiziranje finansijskih izvještaja klijenata sa ciljem usmjeravanja ponude proizvoda klijentima, te planiranja prodajnih aktivnosti. Kontinuirano praćenje, savjetovanje i educiranje klijenata iz svog portfolia o proizvodima Banke. Iniciranje ponude proizvoda, organiziranje i održavanje prezentacije proizvoda postojećim i potencijalnim klijentima. Pripremanje kreditnih zahtjeva u skladu sa važećim politikama procedurama Banke. Koordiniranje aktivnosti na poslovima prodaje proizvoda i usluga s drugim organizacijskim jedinicama s ciljem pružanja kompletne usluge klijentu. Praćenje tržišta, identificiranje potencijalnih klijenata, te uspostavljanje kontakta. Primarna procjena rizika kreditnog poslovanja u skladu s utvrđenim metodologijama. Praćenje i naplata potraživanja Banke klijenata iz svog portfolia. Izrada potrebnih izvještaja iz svog područja rada.
Mjesto rada (općina)SPARKASSE BANK, Poslovni centar Zenica, Sektor za poslovanje sa privredom
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnostiInterpersonalne vještine: Izražene komunikacijske vještine. Izražena orijentacija na ostvarenje rezultata. Orijentacija ka timskom radu.
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeUkoliko ispunjavate navedene uslove i zainteresirani ste za nove profesionalne izazove pozivamo Vas da CV i motivacijsko pismo dostavite na e-mail: posao@sparkasse.ba
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2018-02-16
Oglas do2018-02-20
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 10 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »