Pregled oglasa

Traženo zanimanjeKreditni službenik (m/ž)
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještineUSLOVI ZA PRIJAVU: BiH državljanstvo, Minimalno srednja stručna sprema, prednost imaju kandidati sa VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka, Vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo, Poznavanje MS office paketa, Da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje, Da kandidat poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada, Organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad, spremnost na kontinuiranu edukaciju.
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNije naznačeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiGLAVNE ODGOVORNOSTI: Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti).
Mjesto rada (općina)Mikrokreditna fondacija Partner, Mjesto rada: Zenica Područje rada: Opština Zenica, mjesne zajednice: Dolača, Džemala Drinića, Gornja Zenica, Janjići, Klopče, Moščanica, Perin Han, Raspotočje, Dobriljevo, Drivuša, Lašva, Vražale i Crkvice.
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnostiKandidati, osim uslova za prijavu, treba da ispunjavaju sljedeće uslove: Da su pouzdani i motivisani za radi, Da su fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada, Da su spremni na naporan rad i putovanja, Da su spremni da rade u timovima, Da su komunikativni, samostalni, te spremni na kontinuiran aktivni doprinos.
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službeUkoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, dostavite svoju biografiju iz koje se vidi da ispunjavate uslove za prijavu, najkasnije do 28.2.2018. godine do 16 sati, na adresu: Partner mikrokreditna fondacija, 15. maja bb, 75000 Tuzla, obavezno sa naznakom „za oglas: kreditni službenik za rad na području Zenice” ili putem opcije \"PRIJAVI SE NA OGLAS\". Biografije koje ne sadrže sve potrebne informacije neće biti razmatrane. Poželjno je da kandidati uz prijave dostave i preporuke poslodavaca, ukoliko imaju prethodnog radnog iskustva. Zadržavamo pravo da razgovor i testiranje obavimo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner mikrokreditnoj fondaciji Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu provođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon okončanja postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci. Molimo vas da ne dostavljate dodatnu dokumentaciju koja nije zahtjevana oglasom, jer ćemo zbog zaštite ličnih podataka kandidata biti prinuđeni da je uništimo. Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 300 250 ili besplatne info linije na broj: 080 020 207.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2018-02-21
Oglas do2018-02-28
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 7 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »