Traženo zanimanje | kuhar 2; konobar 3; pomoćni kuhar 2; pomoćni radnici u kuhinji 3 |
Tražena školska sprema | Srednje stručno obrazovanje (SSS) |
Završena škola / fakultet | |
Položen stručni ispit | |
Posebna znanja i vještine | ISKUSTVO: min 1 godina
potrebno ljubazno ophođenje s gostima, komunikativnost, timski rad, fleksibilnost |
Potrebno znanje stranog jezika | engleski jezik za ugostiteljsko ophođenje s gostima. Znanje drugog stranog jezika prednost. Vrijedi za konobare. Za kuhinju nije bitno znanje jezika |
Traži se osoba | Nije uneseno |
Spol | Nebitno |
Trazeno radno iskustvo | Sa iskustvom |
Broj traženih zaposlenika | 10 |
Na koje vrijeme se zasniva radni odnos | Određeno |
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati | KUHAR – priprema i obrada namirnica, buffet i a la carte jela. Trenutno je u kuhinji četvero zaposlenih (dvije kuharice i dvije pomoćne radnice). Večere su uglavnom buffet, ali je velika vjerojatnost za porast a la carte jela što se sezona više bliži. Odrađuju se i oganizirani ručkovi, s najavljenim menijima unaprijed. Ručkovi su najjači u vrijeme pred i posezone kada ih zna biti i 250. Maksimalan broj gostiju u hotelu je 110. Hotel ima u svom sklopu i fast food i pizzeriu kojima također u vrijeme gužve treba uskakati i pomagati.
KONOBAR – komunikacija s gostima mora biti na najvišoj razini; od konobara se očekuju sljedeće aktivnosti:
Product Knowledge – poznavanje proizvoda koji se prodaje
• Ustrojiti i primjenjivati odgovarajući sistem posluživanja
• Pripremiti prostor, opremu i inventar Restorana i/ili Bara
• Odgovarajuće postaviti Buffet stol
• Dočekati, pozdraviti i po potrebi otpratiti goste do stola
• Prezentirati jelovnik na odgovarajući način
• Primiti narudžbu. Izdavati jela i pića u određenom vremenu
• Odgovarajuće postaviti stol gosta s obzirom na vrstu jela i pića koje će se posluživati, odnosno primjenjivati odgovarajuće standarde za razne postave stola
• Pospremiti stol nakon odlaska gosta
• Ispostavljanje računa i naplata usluge
• Odgovarajuće posluživati razne vrste hladnih predjela, razne vrste bistrih i gustih juha, razne vrste toplih predjela, razne vrste jela s mesom, razne vrste jela od riba
• Odgovarajuće posluživati vina. Odgovarajuće posluživati ostala pića i napitke
• Poznavati i odgovarajuće primjenivati razne tehnike kod posluživanja
• Pratiti i predviđati želje i potrebe gosta tijekom njegovog boravka u Restoranu ili Baru
• Nastojati ispuniti posebne želje gostiju
• Na odgovarajući način naplatiti uslugu
• Pozdraviti i ispratiti gosta, itd.
• Prenositi narudžbe od gosta kuhinji
• Goste poslužiti u što skorijem roku
POMOĆNI KONOBAR: radi po nalogu šefa konobara; pomaže pri čišćenju i posluživanju buffet večera
POMOĆNI RADNIK U KUHINJI: radi po nalogu šefa kuhinje; čišćenje, priprema jednostavnih jela
|
Mjesto rada (općina) | Vrata Krke d.o.o, Šibenik, Hrvatska; MJESTO RADA: Ulaz u NP Krka |
Radno vrijeme | Nije naznačeno |
Posebne psiho - fizičke sposobnosti | |
Godine starosti | 25 – 45 god; kuhar do 55 |
Očekivana plata | min 4.500,00kn; max. 8.000,00kn |
Radni odnos se zasniva na: | Zaključivanjem ugovora o radu |
Rok za stupanje na rad | što prije; 01.06.2018. – 15.06.2018. |
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službe | manager@vrata-krke.hr; Ivana Menđušić
Lozovac bb, Šibenik
Croatia
T : +385 (0 )22 778 092
F : +385 (0)22 778 091
M : +385 (0)91 380 8800
W :www.vrata-krke.hr
Fb: facebook.com/vrata.krke
Osobe koju su zainteresirane trebaju poslati ovjerenu diplomu, kopiju putovnice i putno zdravstveno osiguranje trajanje 30dana
|
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika | |
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe | ne |
Oglas od | 2018-05-28 |
Oglas do | 2018-06-10 |