Pregled oglasa

Traženo zanimanjekuhar 2; konobar 3; pomoćni kuhar 2; pomoćni radnici u kuhinji 3
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještineISKUSTVO: min 1 godina potrebno ljubazno ophođenje s gostima, komunikativnost, timski rad, fleksibilnost
Potrebno znanje stranog jezikaengleski jezik za ugostiteljsko ophođenje s gostima. Znanje drugog stranog jezika prednost. Vrijedi za konobare. Za kuhinju nije bitno znanje jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika10
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosOdređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiKUHAR – priprema i obrada namirnica, buffet i a la carte jela. Trenutno je u kuhinji četvero zaposlenih (dvije kuharice i dvije pomoćne radnice). Večere su uglavnom buffet, ali je velika vjerojatnost za porast a la carte jela što se sezona više bliži. Odrađuju se i oganizirani ručkovi, s najavljenim menijima unaprijed. Ručkovi su najjači u vrijeme pred i posezone kada ih zna biti i 250. Maksimalan broj gostiju u hotelu je 110. Hotel ima u svom sklopu i fast food i pizzeriu kojima također u vrijeme gužve treba uskakati i pomagati. KONOBAR – komunikacija s gostima mora biti na najvišoj razini; od konobara se očekuju sljedeće aktivnosti: Product Knowledge – poznavanje proizvoda koji se prodaje • Ustrojiti i primjenjivati odgovarajući sistem posluživanja • Pripremiti prostor, opremu i inventar Restorana i/ili Bara • Odgovarajuće postaviti Buffet stol • Dočekati, pozdraviti i po potrebi otpratiti goste do stola • Prezentirati jelovnik na odgovarajući način • Primiti narudžbu. Izdavati jela i pića u određenom vremenu • Odgovarajuće postaviti stol gosta s obzirom na vrstu jela i pića koje će se posluživati, odnosno primjenjivati odgovarajuće standarde za razne postave stola • Pospremiti stol nakon odlaska gosta • Ispostavljanje računa i naplata usluge • Odgovarajuće posluživati razne vrste hladnih predjela, razne vrste bistrih i gustih juha, razne vrste toplih predjela, razne vrste jela s mesom, razne vrste jela od riba • Odgovarajuće posluživati vina. Odgovarajuće posluživati ostala pića i napitke • Poznavati i odgovarajuće primjenivati razne tehnike kod posluživanja • Pratiti i predviđati želje i potrebe gosta tijekom njegovog boravka u Restoranu ili Baru • Nastojati ispuniti posebne želje gostiju • Na odgovarajući način naplatiti uslugu • Pozdraviti i ispratiti gosta, itd. • Prenositi narudžbe od gosta kuhinji • Goste poslužiti u što skorijem roku POMOĆNI KONOBAR: radi po nalogu šefa konobara; pomaže pri čišćenju i posluživanju buffet večera POMOĆNI RADNIK U KUHINJI: radi po nalogu šefa kuhinje; čišćenje, priprema jednostavnih jela
Mjesto rada (općina)Vrata Krke d.o.o, Šibenik, Hrvatska; MJESTO RADA: Ulaz u NP Krka
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti25 – 45 god; kuhar do 55
Očekivana platamin 4.500,00kn; max. 8.000,00kn
Radni odnos se zasniva na:Zaključivanjem ugovora o radu
Rok za stupanje na radšto prije; 01.06.2018. – 15.06.2018.
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službemanager@vrata-krke.hr; Ivana Menđušić Lozovac bb, Šibenik Croatia T : +385 (0 )22 778 092 F : +385 (0)22 778 091 M : +385 (0)91 380 8800 W :www.vrata-krke.hr Fb: facebook.com/vrata.krke‎ Osobe koju su zainteresirane trebaju poslati ovjerenu diplomu, kopiju putovnice i putno zdravstveno osiguranje trajanje 30dana
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenika
Mogućnost zaposlenja invalidne osobene
Oglas od2018-05-28
Oglas do2018-06-10
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 0 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »