Pregled oglasa

Traženo zanimanjeDoktor medicine u Službi porodične medicine na određeno vrijeme u trajanju od 12 ( dvanaest) mjeseci
Tražena školska spremaVisoko stručno obrazovanje (VSS-1)
Završena škola / fakultetzavršen Medicinski fakultet
Položen stručni ispitpoložen stručni ispit pred nadležnim Ministarstvom i posjedovanje Licence za samostalan rad izdate od nadležne Komore.
Posebna znanja i vještine
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoNebitno
Broj traženih zaposlenika5 ( pet ) izvršilaca
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosOdređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljati
Mjesto rada (općina)J.U.DOM ZDRAVLJA KAKANJ
Radno vrijemePuno radno vrijeme
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plata
Radni odnos se zasniva na:Zaključivanjem ugovora o radu
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službePostupak izbora kandidata vršit će se na osnovu razmatranja dostavljene dokumentacije ,te održanog pismenog i usmenog stručnog ispita sa svakim od kandidata koji su dostavili blagovremenu, urednu i potpunu prijavu. Kriterij za bodovanje kandidata će biti održani pismeni i usmeni stručni ispit. Uz potpisanu prijavu na Javni oglas , kandidati dostavljaju sljedeću dokumentaciju: - kraću biografiju sa adresom i kontakt telefonom kandidata - uvjerenje o državljanstvu ( ne starije od 6 mjeseci) - izvod iz Matične knjige rođenih - diplomu o završenom medicinskom fakultetu - uvjerenje o položenom stručnom ispitu - licencu za samostalan rad; - potvrda o prebivalištu ( CIPS) ne starija od 6 mjeseci; Izabrani kandidati će biti u obavezi u roku od 15 dana od dana zaprimanja obavještenja o njihovom izboru kao najboljih kandidata dostaviti: ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta doktor medicine, ne starije od 6 mjeseci. Dokumentacija koja se dostavlja na Javni oglas mora biti u orginalu ili ovjerenoj fotokopiji, koja ne može biti starija od 6 mjeseci. Dokumentacija koju kandidati dostave na Javni oglas, neće se vratiti kandidatima nakon završenog postupka. Prijave na oglas sa traženom dokumentacijom u zatvorenoj koverti dostaviti na adresu ustanove: JAVNA USTANOVA „DOM ZDRAVLJA“ KAKANJ , Ul.ZPO br.110 ,72240 Kakanj,sa naznakom „Prijava na javni oglas za radno mjesto doktor medicine“ . Na koverti se obavezno navodi ime,prezime i adresa pošiljaoca. Neuredne, nepotpune i neblagovremene prijave Komisija neće razmatrati, iste će Komisija odbaciti.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikada su državljani Bosne i Hercegovine, da su stariji od 18 godina, i da imaju zdravstvenu sposobnost za obavljanje poslova doktora medicine
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2019-08-17
Oglas do2019-08-25
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 9 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »