Pregled oglasa

Traženo zanimanjeRukovaoc građevinskim mašinama
Tražena školska spremaSrednje stručno obrazovanje (SSS)
Završena škola / fakultet1. Srednja škola SSS (III stepen), ili KV vozač, ili SSS (IV stepen) društvenog smjera,
Položen stručni ispit
Posebna znanja i vještinevozačka dozvola B, C kategorije 2. da ima najmanje 6 mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, 3. da posjeduje sposobnosti i prilagodljivost timskom radu, 4. da posjeduje sposobnost savjesnog i odgovornog obavljanja poslova, 5. da posjeduje sposobnost primjena zakona i drugih propisa iz djelatnosti preduzeća., 6. rezultati rada ostvareni tokom predhodnog radnog angažmana i preporuka poslodavca, 7. da poznaje teren i ulice na kojem JKP “VIS“d.o.o. Doboj Jug obavlja svoje radne zadatke.
Potrebno znanje stranog jezika
Traži se osobaNije uneseno
SpolNebitno
Trazeno radno iskustvoSa iskustvom
Broj traženih zaposlenika1 izvršilac- Na poslovima i radnim zadacima predviđen je probni rad u trajanju od 30 dana.
Na koje vrijeme se zasniva radni odnosNeodređeno
Naziv i opis poslova koje će zaposlenik obavljatiPoslovi i radni zadaci: -obavlja poslove rukovanja građevinskim i specijalnim m/v, (bageri, valjci, kombinirke, vozila za pranje ulica, cisterne i sl.), -montira i demontira priključne uređaje na mašine, -otklanja manje kvarove i vrši tekuće održavanje mehanizacije (pranje, podmaziva i sl.), -uočava teže kvarove i obavještava neposrednog rukovodioca ili Direktora, te predlaže odlazak u radionicu, -vodi dnevnik rada i potrebnu dokumentaciju za obračun utrošenih sati rada mašine, -brine o blagovremenoj registraciji i tehničkim pregledima mehanizacije, -radi i druge poslove kvalifikovane i pomoćne poslove vodoinstalatera po nalogu neposrednog rukovodioca ili Direktora -radno mjesto je mobilno.
Mjesto rada (općina)JKP “VIS“d.o.o. Doboj Jug
Radno vrijemeNije naznačeno
Posebne psiho - fizičke sposobnosti
Godine starosti
Očekivana plataOsnovna plata radnog mjesta, iznosi: 695,00 KM
Radni odnos se zasniva na:Nije naznačeno
Rok za stupanje na rad
Posebni zahtjevi poslodavca u posredovanju službePRIJAVA NA OGLAS Prijave kandidata treba da sadrže kraću biografiju, adresu i broj telefona učesnika javnog oglasa. Uz prijavu kandidati su dužni dostaviti: 1. prijavu za posao sa CV-om (biografijom) 2. dokaz o stručnoj spremi (diplomu), 3. dokaz o radnom iskustvu u struci (uvjerenje porezne uprave, period angažovanja i stručna sprema radnog mjesta) 4. uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci od dana izdavanja Uvjerenja) 5. rodni list (sa rokom važenja trajno) 6. izjavu kandidata potpisanu i ovjerenu kod nadležnog organa iz tačke A) 3. i 4 7. CIPS prijavu izdatu od nadležnog MUP-a 8. potvrdu da nije osuđivan za krivično djelo ili privredni prestup od nadležnog suda (ne starije od 3 mjeseca), 9. preporuku ranijeg poslodavca vezano za tačke B) 2,3,4,5 i 6. Kandidati su obavezni dostaviti originale dokumenata ili fotokopije ovjerene kod nadležnog organa. Proceduru oglasa provodi Komisija imenovana od strane Direktora preduzeća i sačinjava listu uspješnih kandidata. Uspješni kandidati će biti pozvani na interviju gdje će im biti saopšteni ostvareni rezultati i utvrditi obim i poznavanje terena i ulica na kojem JKP “VIS“d.o.o. Doboj Jug obavlja radne zadatke. Sačinjenu konačnu listu uspješnih kandidata komisija dostavlja Direktoru preduzeća koji donosi odluku o prijemu u radni odnos i zaključuje ugovore o radu na neodređeno vrijeme sa probnim radom u trajanju od 60 dana. Ovaj Javni oglas biće objavljen u dnevnim novinama „Dnevni list“ i oglasnoj tabli preduzeća. Rok za podnošenje prijave je 8 (osam) dana, počev od dana objave u dnevnim novinama. Prijava za javni oglas podnosi se u JKP „VIS“ d.o.o. Doboj Jug, lično ili preporučenom pošiljkom, u zatvorenoj koverti sa naznakom „NE OTVARAJ-PRIJAVA NA JAVNI OGLAS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS RUKOVAOC GRAĐEVINSKI MAŠINA“, adresa: Javno komunalno preduzeće „VIS“ d.o.o. Doboj Jug, Trg 21. Mart br. 2, 74203 Matuzići. Prijava na javni oglas treba da je uredna, potpuna i blagovremena. Neblagovremena i nepotpuna prijava neće se razmatrati, a preduzeće nije obavezno vraćati kandidatima dokumentaciju.
Posebni zahtjevi poslodavca u pogledu zaposlenikaA) Opći uvjeti: 1. da je državljanin BiH, 2. da je stariji od 18 godina, 3. da nije otpušten iz državne službe kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou u BiH u periodu od tri godine prije objavljivanja konkursa, 4. da nije obuhvaćen odredbama člana IX. 1. Ustava Bosne i Hercegovine
Mogućnost zaposlenja invalidne osobe
Oglas od2021-01-30
Oglas do2021-02-07
Nezaposleni ste i tražite posao.
Pronađite posao iz 0 oglasa
Unesite biografiju
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri datum naredne prijave »
Poslodavac ste i tražite uposlenika.
Pronađite uposlenika iz 0 biografije
Objavite oglas
Niste registrovani? Registrirajte se!
Provjeri status osobe »