image_pdfimage_print

U ponedjeljak, 22. 2. 2016, god., ravnatelj/direktor Službe za zapošljavanje ZDK sa svojim načelnicima odjeljenja za ekonomske i pravne poslova te šefom Biroa rada Breza je posjetio Općinskog načelnika Breza.

U vrlo srdačnom razgovoru, Općinski načelnik, gosp. Halil Tuzlić, nije krio svoje zadovoljstvo zbog ove posjete, a izrazio je i spremnost na još bolju suradnju sa našom Službom. Svoje goste, načelnik Tuzlić,je upoznao sa aktualnom situacijom i razvojnim planovima općine Breza u narednom periodu te posebno ukazao na potrebu što većeg upošljavanja mladih osoba.

Direktor/ravnatelj Službe za zapošljavanje ZDK se zahvalio načelniku Tuzliću na dosadašnjoj korektnoj suradnji sa Biroom rada Breza i zamolio Općinskog načelnika da zajedničkim snagama pokušaju riješiti problem neadekvatnog prostora u kojem već godinama djeluje općinski Biro rada. Zbog neadekvatnog pristupa samom uredu, zbog stubišta, isti nije prilagođen pristupu starijim niti invalidnim osobama.

Stroga, jedna od prioritetnih zadaća Službe za zapošljavanje ZDK u narednoj godini će, svakako, biti i rješavanje poslovnog prostora za novi Biro rada u Brezi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Website Malware Scan