image_pdfimage_print

          U utorak, 11. 10. 2016. godine u uredu ravnatelja/direktora Službe za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona  potpisan je ugovor između Službe i Društva za ekonomske usluge i promet „Cronos“ d.o.o. Zenica o implementaciji Projekta “Registarcija, pokretanje i poslovanje djelatnosti samostalnog poljoprivrednog proizvođača“.

        U naredna dva mjeseca u svim općinama ZDK će se organizirati 12 dvodnevnih radionica (tj. ukupno 24 radionice), naravno u suradnji sa općinskim službama za privredu/go-spodarstvo i  našim biroima.

         „Ovim projektom se želi pomoći svim aplikantima sa područja ZDK koji su tijekom 2016 godine , različitim programima samoupošljavanja kroz poljoprivredu, postali registrirani poljoprivredni proizvođači da lakše obavljaju svoju djelatnost, da se educiraju glede  vođenja poslovnih knjiga, ispostavljanja faktura, plaćanja poreza, doprinosa tj. da se detaljno upoznaju sa ukupnim poslovanjem samostalnog poljoprivrednog proizvođača“, istakao je ravnatelj/direktor Kelavić koji je ujedno i voditelj cijelog projekta.

       Direktorica Cronosa, Azra Ahmić, se zahvalila Službi na ukazanom povjerenju i dosadašnjem dobrom partnerskom odnosu koji će, po njenim riječima,  zasigurno rezultirati jačanju kapaciteta samostalnih poljoprivrednih proizvođača na području našeg Kantona.

       Ukupna vrijednost Projekta je 15. 478 KM, a isti  je  podržan i od Federalnog zavoda za zapošljavanje sa iznosom od 9.200 KM.

p1010843
p1010845
p1010838

Website Malware Scan